Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Igen, fura a rendszerük, nem vizsgálja soronként a kedvezményt (a duplázósnál nem is lehetne, de az ajándéknál, egyéb kedvezménynél igen), egyszerre történik a kedvezmény érvényesítés a végén, és nagyon lassan. Bármi kupont használok, korrigálja a végösszeget a kasszás, mert nem várja ki...
...
Ki eszik jégkrémet télen -
-
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #20088 üzenetére
Persze ráér, köszi
Úgy szeretem a kaszásokat zavarba hozni
Most is már mondja hogy mennyit kér, és utána csak néz hogy hogy nullára ugrik a fizetendő.
(#20052) Top cat
Ma kerestem a Berettyóújfalusi Penny-be ezt a jégkém tortát, persze nem volt belőle
De nem is várok mást annyira le van pusztulva a Penny jégkrém ügyben hogy nem igaz
De szinte semmi nincs Rios jogkrémek szinte eltűntekKénytelen voltam a Tesco-ba visszamenni és venni egy 1450Ft-os Carte d'Or jégkrémet
Lidl-be is elég drága lett a jégkrém -
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #20086 üzenetére
Én nem merek sokat letárólni csak kb másfél évre valót mert szavatosság szab határt, bár ez is fajta függő
Persze nem romlik meg csak veszít a hatékonyságából(jó esetben, rosszabban meg megzavarosodik(öblítővel jártam így)Legutóbb ezeket az információkat szedtem össze
Persil
Folyékony mosószer: 3 év
Mosópor: 3 év
Kapszula: 18 hónapAriel
Mosópor->12hónap szavatossági idő
Pods->15hónap szavatossági idő
Folyékony mosószer->18hónap szavatossági időWoolite
Folyékony mosószer->24hónapMég van a múltoki adagokból
Woolite 2021.10.14 3db 3,6l 4999Ft, ez nekem 2021 augusztusi gyártás és 1db flakonnal van még
Ariel 2022.03.10 rendelés 6db 2.2l[link] 6.793 Ft-ért, még van 2db ezt fel kellene használni 5hó elejéig mert akkor jár le a 18hóMost beiktattam egy kis Jade [link]tesztelést, én még 1700Ft-ért vettem
Már mostunk vele vagy 5-10x de eddig nincs gond vele, ruha tiszta lesz, anyaga nem lesz rossz tapintású, nincs rossz érzés hordvaNálam majd ősszel lesz esedékes a nagy bevásárlás mosószerből
Amúgy az OMO esetén nincs véletlenül ráírva hogy mennyi a szav ideje, de ha megteszed nekem a címkét lefényképezed és megkeresem ez ügyben a gyártót, mert jó lenne tudni hány hónap a szav ideje
-
bul07
nagyúr
Nem tudom volt e említve hogy folyékony mosószer Lidl (Berettyóújfalu)
Láttam sokat ma, képet nem lőttem
OMO 5l 3700Ft-ért
Meg volt még 5L valami MaxiTrat nevű az is azt hiszem 4500Ft körül
De volt 4l 1900Ft-ért Tis nevűAz árakba nem vagyok teljesen biztos pár száz forint eltérés lehet
-
pohár
félisten
válasz
freelancer68 #20082 üzenetére
és tényleg
-
pohár
félisten
valamelyik újságban (SPAR/Aldi/Penny) láttam vákuumozott, tisztított, előfőzött céklát, de az istennek nem találom most... nem emlékszik valaki, hogy hol lehetett?
és elvileg a tegnaptól érvényes újságban van valamerre, de 2x átpörgettem már őket, aztán semmi
-
tibbike01
őstag
válasz
Soulfly842 #20072 üzenetére
Jaa csak a vaj meg a parmezán van hozzá aranyáron
-
warcat
veterán
Elérhetőek az aldis, tescos jövőheti újság, én örülök hogy végre lesz banán, 399, Aldi
-
Soulfly842
addikt
Én rizottó rizsből vásároltam be még október közepén. Végül két ilyen csommagl. utána még 2-3hétig láttam belőle, nem tudom, hogy fut-e még.
Hiábtlan vétel volt!
-
Ciccuka
veterán
Penny wc papír
-
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Gerr'y #20057 üzenetére
j) Előrecsomagolt édes, sós tészta
ja) a sütőipari termék előállításához használt lisztkeverék kivételével a 1901 20, 1902, a c) és d) pont hatálya alá nem tartozó 1905 90 80 VTSZ szám alá tartozó olyan termék, amely hozzáadott cukrot tartalmaz, és cukortartalma meghaladja a 25 gramm cukor/100 gramm mennyiséget, vagy amely hozzáadott cukrot és édesítőszert egyaránt tartalmaz, ide nem értve a jc) alpont hatálya alá tartozó termékeket.
jb) a sütőipari termék előállításához használt lisztkeverék kivételével a 1901 20, 1902, a c) és d) pont hatálya alá nem tartozó 1905 90 80 VTSZ szám alá tartozó olyan termék, amely hozzáadott cukrot nem, de édesítőszert tartalmaz, vagy édesítőszert nem, de hozzáadott cukrot tartalmaz, és cukortartalma a 25 gramm cukor/100 gramm mennyiséget nem haladja meg, ide nem értve a jc) alpont hatálya alá tartozó termékeket.
jc) a sütőipari termék előállításához használt lisztkeverék kivételével a 1901 20, 1902, a c) és d) pont hatálya alá nem tartozó 1905 90 80 VTSZ szám alá tartozó olyan termék, amelynek sótartalma meghaladja az 1 gramm só/100 gramm mennyiséget.Igen, de ez más tészta.
-
Gerr'y
senior tag
Dragulni fognak a tesztafelek a chipsado miatt. [link]
Az a kerdes hogy a diszkontoknal használt előre csomagolt pékáruk, amikből sütik a friss árut, a jogszabály alá tartoznak-e? -
válasz
Skillet #20054 üzenetére
dobozosból a legjobb szerintem az újrahasznosított 4 rétegű Zewa, az a legpuhább
utána eddig ami próbáltam, az mind visszalépés volt, beleértve a 4 rétegű Floralis-t is (Lidl)
ami nálunk elmegy szódával, az a DM-es saját márkás, de ha van akcióban, akkor inkább veszek 10-15 darab Zewa-t
ami régebben jó volt, az a Tempo, de azt mostanában nem látok a Tesco-ban sem már, illetve dobozos verzióban meg főleg nem látni, ha van, akkor is csak a 10x10-es csomagolásban -
Skillet
addikt
válasz
Silent77 #20053 üzenetére
Jó ez a tento? Mi most ooops everiday-t használunk, az pocsék. A wippy, ami most van akcióban? Azt sem ismerem. Annyit tudok, hogy többféle minőségű és lapszámú wippy szokott lenni. Zewa-t linkelte valaki, de abból tuti nem vennék, azt már leírtuk évekkel ezelőtt. Igazából ami bevált, az a Lidl féle floralis. Olyan minőségben, csak olcsóbban bármi jöhetne. Dobozos zsebkendő is jöhet jó áron, ha tudtok
-
Top cat
addikt
Penny, appos kuponnal mától 549Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest