Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Én nem üresen gondoltam a szétesésre, hanem a vége felé pl amikor a zuhanó emberkék mentése után egy híd fölé érve egy kamion eltrafálja, és akkor is, mint ahogy már rögtön a legelején először veszi magára az alkatrészeket, megszólal hogy "Király vagyok!" és rögtön utána eltrafálja az egyik páncél darab, ami még gondolom alkatrésze volt, és ott is ugyanígy apró darabjaira hullik az egész. Szóval maga a távirányításos páncél ötlete, meg maga a páncél külseje is tetszik, de ez hogy csak így szétesik minden olyan külső behatásra, ami a többi páncélnak meg sem kottyan, tekintve hogy arany-titán ötvözet még mindig, ha minden igaz, az úgy már kissé... illúzióromboló. Persze lehet, hogy csak nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest