Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Én nem üresen gondoltam a szétesésre, hanem a vége felé pl amikor a zuhanó emberkék mentése után egy híd fölé érve egy kamion eltrafálja, és akkor is, mint ahogy már rögtön a legelején először veszi magára az alkatrészeket, megszólal hogy "Király vagyok!" és rögtön utána eltrafálja az egyik páncél darab, ami még gondolom alkatrésze volt, és ott is ugyanígy apró darabjaira hullik az egész. Szóval maga a távirányításos páncél ötlete, meg maga a páncél külseje is tetszik, de ez hogy csak így szétesik minden olyan külső behatásra, ami a többi páncélnak meg sem kottyan, tekintve hogy arany-titán ötvözet még mindig, ha minden igaz, az úgy már kissé... illúzióromboló. Persze lehet, hogy csak nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest