Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Elakadtam azon a pályán ahol a bázisunkon?!? vagyok immár kb harmadjára. (Ahol nincs fegyver és restricted area-k vannak) Most éppen ujjlenyomatot kellene szereznem (szkennelnem vhonnan) hogy bejussak újabb helyekre, de 200x körbejártam mindent és nem találok sehol. Aki járt már itt pls segítsen vagy egy oldalt ha tudtok ahol van végigjátszás, az jó lenne.
-
Dj Sügi
őstag
az a legvicesebb az egészbe hogy nekem feltéve több mint 10 giga!

[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Én is szívesen megbótolnék egy frankón működő verzsönt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMATŐR
őstag
Az az érdekes, hogy nekem az erdeti van meg, és az is xar!
A haverom szintén megvette, neki szintén problémája van. Tehát a bolti verzió sem tökéletes.
A te verziód jobb mint a bolti. Szeretném megvenni tőled!
Ja, és ez nem vicc! Szeretnék játszani ezzel a játékkal a szünetben, de így hogy problémák vannak nincs kedvem elindítani. Ha a tiéd jó, megbótoljuk!
[Szerkesztve] -
LSL1337
őstag
shanghai mapon nemment csak többi helyen igen...
c****k-el tolod vagy emulátorral?:\:S -'sry 4 da kvessön' -
Dj Sügi
őstag
rossz verziótok van!Nekem mért nincsenek ilyen gondjaim hogy nem tudom mondjuk kinyitni a széfet???
-
LSL1337
őstag
válasz
rauschie
üzenetére
BUG, patch sem segített nekem sem, sajnos tovább kelett mennem, mert sehogy sem tudtam kinyitni a széfet, ráadásul ezen a mapon lesz még egy széf amit ugyancsak nem tudsz kinyitni
de azért a játék végén ahol létfpntosságú lesz egy széf kinyitása ott már működik, szóval én sem értem :S -
rauschie
senior tag
Jóestét!
Volna egy kis problémám és eléggé gyorsan kéne a segítség. Shanghai-ban vagyok ott ahol a JBA-sek és a másik fószer éppen a pénzt suzámlálják nekem meg kikell rámolni a széfet. A széf nyotás megvolt a trainingben de itt nem megy ... hiába nyomok bármit a pöcök és a karikák meg sem mozdulnak mintha belennének ragadva vagy tudom is én ... És nagyon fontos lenne kinyitnom ha nem nyitom ki nem bukok meg de az NSA-sek bizalmából sokat vesztek ... PLS HELP

-
cor
őstag
gyors help pliz:
még az elsö JBA pályán vmi fonots infokat keresek...hol vannak?s elég-e 5 perc megszerezni? enniy maradt a széftörés,bug,trojai,orvosi lapok,lövészet után -
ToBeY
nagyúr
Egy bughalmaz az egész játék.
Nekem 3-4 pálya után nem megy tovább.Havernak a TFT-vel pedig középen egy keskeny sávban van csak kép.De gondolom neki is kiakadnak a 3 vagy 4. pálya után. 
PS: Configom adatimnál
[Szerkesztve] -
SEMTEX
senior tag
Ati kártyákkal hogy megy a játék? Asszonykám 1950proval szeretné kipróbálni.....
Engem hidegen hagy egyelőre
Valaki?Csak hogy érdemes-e beszerezni a játékot....
Már egyszer megvolt,de akkor nvidia kártya volt...bugzott ösze-vissza
Aztán töröltem is... -
chris0000
őstag
Hi!
8800 tulajok probálják meg az 1.02 patch-et!
[L]patches.ubi.com[/L]
talán elindul végre!? -
Dj Sügi
őstag
nagyon rossz a játék???Patch-ek nincsenek hozzá???
-
AGE-T
őstag
sziasztok!
Nekem agyba főbe bugzik az árnyékolás, egy 1950pro-m van, 6.11-es meghajtóval, egy régebbi meghajtóval, nem is volt árnyéka emberemnek, most hogy van, csúnya kockás a széle. de van, fuulra fel van húzva. Nem csak Sam nek nem teljes az árnyékolása, de az összes dinamikus árnyék olyan amilyen. Van valami tippetek?...
-
mcmike
őstag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Neked lenni: SM2.0
Játéknak kelleni: SM3.0
-
Peetee(tm)
aktív tag
nekem nem indul a a játék! Ezt írja: Trying set non-registered vertex shader. Lehet ezzel valamit kezdeni? Jah egy X800GTO-m van 256ddr3. Nem lennne elég a kari_?

Valaki PLízzzzzzzzzzzz!
csácsá -
Henker2
addikt
Segítsetek please. Most teljesítettem a börtönös feladatot. Most, hogy be tudjak épülni a bandába, valami széfhez kell eljutni, de mindenhol infracsíkok vannak. Hogy lehet bújni meg vetődni a játékban? Vagy hogyen kell ezt a részt megcsinálni?
-
Hack3er
őstag
Hagy kérdezzem már meg hogy mi a rákért közel 8GB

De amugy jó játék?
Gondolkoztam rajta hogy letöltöm de egyből elment a kedvem tőle, durván 2 nap alatt jönne le nekem.
Egyenlőre maradok a SC
haos Terrorynál ugyse játszottam még végig. -
bAtt001
addikt
Nekem meg el sem indul
Nem jó neki a vertex shader és pálya indulálsánál kilép hibával
De biztos szaggatott is volna rendesen 
-
ToBeY
nagyúr
Na Unistal megvolt ennyit a játékrol...

-
ToBeY
nagyúr
Na most fogom letörölni a játékot!
Előző pálya megcsinálva tölti a következőt,mikor már majdnem betöltött, kikapcsol a monitor.Mint ha felbontást vagy HZ váltana a játék,és nem tudná megjeleníteni a monitor. -
ToBeY
nagyúr
Hmm a topic döglött?

-
ToBeY
nagyúr
Ezt a hajós küldetést hogyan kell megcsinálni?Már minden feladat kész,csak az van foglaljam el a hajót.De azt se tudom merre induljak...

-
mcwolf79
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Hát,mint visszább olvashattad,van benne jópár BUG.Vannak kissebbek,de néha a falba is be lehet akadni,és se előre,se hátra.Ez eléggé idegesítő,mert nem volt jellemző a sorozatra.Sőt,sztem ritka bugmentes játéksorozat a Splinter Cell
Remélhetőleg 1-2 patchen belül kijavítják ezeket. -
oettinger01
őstag
most van beszerzés alatt a game. eddig minden verziót végig nyomtam. remélem ebben sem fogok csalódni!?
-
ToBeY
nagyúr
Mikor kidobnak egy gépből mit kéne csinálnom?Mert simán meghalok

-
mcwolf79
veterán
Nem,van egy számítógépterem.Mint leírtam,egy meghackelnivaló rácsos ajtót keress!Mostanában nem játszottam vele,ezért nem rémlik hol van,de azt keresd!De ott az ajtótól balra szerelnek,így jól kell időzíteni a behatolást.
A számítógépteremben meg kell várni hogy a csávó egyedül maradjon(Szekrény ideális búvóhely),és a háta mögött el lehet menni a szerverhez. -
mcwolf79
veterán
Meg kell keresned a számítógép termet.Egy hackelnivaló rácsos ajtó védi.Ott tudod felrakni a trójait a szerverre.légy türelmes,elég nagy ott a nyüzsi+figyelj az ajtó feletti kamerára.
A tetőre vezető létra ha jól rémlik a nappaliszerű szobában van.Azon kell felmenni,ahol 2 csávó szerel egy ventit ha jól emlékszem,ott van egy szervízalagút,és ott a tetőre vezető létra.Vigyázz,odafent 2 őr járkál fel s alá! -
jozsi
tag
uhh és én még aszittem hogy én vagyok a béna, de vannak azér errefelé emberkék akik nem használják az agyukat se az egerüket

Amúgy meg nem itten kéne érdeklődni az inditással kapcsolatban hanem egy ''olyan'' oldalon...nha asszem most hudemegmondtam
-
ToBeY
nagyúr
Azt hogyan kell megcsinálni mikor trojan-t kell telepíteni a számítógépre?A csaj mindig észrevesz! Ja és az antenna merre van?Nem nagyon találom
-
troland26
őstag
Nem a kioktatás kell hanem segítség és nem véletlenűl írtam azt hogy PRIVIBEN ,nem szeretnék senkinek sem bajt okozni se a PH nak hogy helyet ad a hivatalos wareznak sem magamnak .
(egyébként ne mond azt nekem ,hogy mindenki aki itt fórumozik az megveszi az eredeti game-t mert ez nem igaz)
mellesleg megpróbáltam annyira burkolt lenni amennyire csak lehettem -
ToBeY
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Látom alapelveket nem olvastad még! Idéznék belőle pár sort.
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
sziasztok kéne egy kis segítség priviben a játék elindításával kapcsolatban
szerintem tudja mindenki mire gondolok
jelige :securom
ha valaki segítene privibe ,dobnék neki egy UP-ot -
ToBeY
nagyúr
Hogy kell azt megcsinálni mikor egy csőn kell fölmászni és gondolom valahogy jobbra lugrani,és be a lukon?De a csőről nem tudok lejönni!!!
-
Henker2
addikt
Sziasztok! Most kezdtem el a játékot. Az első pályán vagyok, bent ahol már a rakéta aktiválódik. Megfejtem a kódot a rakétánál, de fogalmam sincs hogyan tovább...segítsetek please
-
valakinek van vegigjatszas mentese?
Kezd picit idegesiteni, h nem megy rendesen, van amikor felgyorsul a jatek, van amikor lelassul, ezt csinalja XP alatt az utolso elotti palyatol kezdve folyamatosan. Vista alatt ez nem jon elo.
A masik, h ujabban save masodik betoltesekor allandoan kifagy, valamint az az afrikai palya masodik reszen a radiotorony tetejen, mikor mennek tavcsoves puskahoz, ott van egy autosave elotte na, ebbe is belefagy...
Tapasztalt valaki hasonlot? -
ToBeY
nagyúr
Látom kihalt a topic

Hogyan kell úgy leszedni őrt hogy ne menjen le a csík? -
ToBeY
nagyúr
Elakadtam picit a játékban.Van egy olyan rész hogy börtön ajtót nyitok ki,mutatja a kamer szemszögéből,de semmi nem történik és egyszer csak failed van.Mit kéne itt tennem?
-
laci666
senior tag
Szisztok tud valaki segíteni.Még a játék elején járuk a srkvidéken vagyok, és a hajos részen nem tudom mit kel csinálni.Kinyirtam mindenkit a hajon a radart is szét k@rtam mit kell még csinálni.Esetleg van valahol végigjátszás.
-
ToBeY
nagyúr
Letöltöttem a magyarosítások.hu-ról csomó filet ezt hová kéne másolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

es az jo is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Senkinek nem sikerült ? Ez de szemétség ... én meg akarom csinálniii

haos Terrorynál ugyse játszottam még végig.
Nem jó neki a vertex shader és pálya indulálsánál kilép hibával
Remélhetőleg 1-2 patchen belül kijavítják ezeket.