Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Hát,mint visszább olvashattad,van benne jópár BUG.Vannak kissebbek,de néha a falba is be lehet akadni,és se előre,se hátra.Ez eléggé idegesítő,mert nem volt jellemző a sorozatra.Sőt,sztem ritka bugmentes játéksorozat a Splinter Cell
Remélhetőleg 1-2 patchen belül kijavítják ezeket. -
mcwolf79
veterán
Nem,van egy számítógépterem.Mint leírtam,egy meghackelnivaló rácsos ajtót keress!Mostanában nem játszottam vele,ezért nem rémlik hol van,de azt keresd!De ott az ajtótól balra szerelnek,így jól kell időzíteni a behatolást.
A számítógépteremben meg kell várni hogy a csávó egyedül maradjon(Szekrény ideális búvóhely),és a háta mögött el lehet menni a szerverhez. -
mcwolf79
veterán
Meg kell keresned a számítógép termet.Egy hackelnivaló rácsos ajtó védi.Ott tudod felrakni a trójait a szerverre.légy türelmes,elég nagy ott a nyüzsi+figyelj az ajtó feletti kamerára.
A tetőre vezető létra ha jól rémlik a nappaliszerű szobában van.Azon kell felmenni,ahol 2 csávó szerel egy ventit ha jól emlékszem,ott van egy szervízalagút,és ott a tetőre vezető létra.Vigyázz,odafent 2 őr járkál fel s alá! -
mcwolf79
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Sajnos X360-on még nem volt szerencsém kipróbálni,ezért nem tudok viszonyítani.
A custonál mindent bekapcsoltam.
Amúgy is szopjon le az összes játékfejlesztő,hogy minden az XBOX 360 körül forog.Lásd. FIFA07(nem mintha sokat FIFÁznék(inkább hokizom(még mielőtt vki belekötne,az NHL.el)).Ott is megcsinálták frankón XBOX-ra, de majd PC-re csak a következő lesz NEXTgen grafikával.Évek óta ugyanaz a tré grafika van benne PC-n. -
mcwolf79
veterán
Nekem nagyon bejön a gém.
Nálam megoldódott a hang,az alaplapi Realtek HD audio vezérlőpultján véletlenül 6 csatorna volt bekapcsolva,ami ugye a fejhallgatón nem az igazi.Átállítottam 2 csatornára,és lőn hang.Jók a zenék
Sztem a grafika nagyon baró,mindent fullra húzva is simán fut a gépemen(16x-os anizo szűréssel).Most tartok a 4. pályán(hideg van
,jeget áttörvén lehúzni az embert(MU-HA-HA)),az eddigi pályák bejöttek 
Csak ami nem tetszett,hogy hajlamos beakadni a tereptárgyakba
Ezt az előző részeknél nem tapasztaltam.
Nálam 10-ből 9,6.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Remélhetőleg 1-2 patchen belül kijavítják ezeket.

,jeget áttörvén lehúzni az embert(MU-HA-HA)),az eddigi pályák bejöttek
Ezt az előző részeknél nem tapasztaltam.