Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A Shanghai pályán hogyan kell azt megcsinálni, mikor kiírja hogy szivárogjak be a hotelbe, miután lehallgattam a titkos beszélgetést?! -
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valak mitől lehet az, hogy mikor töltené be a Kinai pályát a játék,egyszerűen kikapcsol a monitorom.
-
ToBeY
nagyúr
Én is szívesen megbótolnék egy frankón működő verzsönt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToBeY
nagyúr
Egy bughalmaz az egész játék.
Nekem 3-4 pálya után nem megy tovább.Havernak a TFT-vel pedig középen egy keskeny sávban van csak kép.De gondolom neki is kiakadnak a 3 vagy 4. pálya után. 
PS: Configom adatimnál
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Na Unistal megvolt ennyit a játékrol...

-
ToBeY
nagyúr
Na most fogom letörölni a játékot!
Előző pálya megcsinálva tölti a következőt,mikor már majdnem betöltött, kikapcsol a monitor.Mint ha felbontást vagy HZ váltana a játék,és nem tudná megjeleníteni a monitor. -
ToBeY
nagyúr
Hmm a topic döglött?

-
ToBeY
nagyúr
Ezt a hajós küldetést hogyan kell megcsinálni?Már minden feladat kész,csak az van foglaljam el a hajót.De azt se tudom merre induljak...

-
ToBeY
nagyúr
Mikor kidobnak egy gépből mit kéne csinálnom?Mert simán meghalok

-
ToBeY
nagyúr
Azt hogyan kell megcsinálni mikor trojan-t kell telepíteni a számítógépre?A csaj mindig észrevesz! Ja és az antenna merre van?Nem nagyon találom
-
ToBeY
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Látom alapelveket nem olvastad még! Idéznék belőle pár sort.
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Hogy kell azt megcsinálni mikor egy csőn kell fölmászni és gondolom valahogy jobbra lugrani,és be a lukon?De a csőről nem tudok lejönni!!!
-
ToBeY
nagyúr
Látom kihalt a topic

Hogyan kell úgy leszedni őrt hogy ne menjen le a csík? -
ToBeY
nagyúr
Elakadtam picit a játékban.Van egy olyan rész hogy börtön ajtót nyitok ki,mutatja a kamer szemszögéből,de semmi nem történik és egyszer csak failed van.Mit kéne itt tennem?
-
ToBeY
nagyúr
Letöltöttem a magyarosítások.hu-ról csomó filet ezt hová kéne másolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Előző pálya megcsinálva tölti a következőt,mikor már majdnem betöltött, kikapcsol a monitor.Mint ha felbontást vagy HZ váltana a játék,és nem tudná megjeleníteni a monitor.