Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Nahh én (is) végigjátszottam. Nekem szerencsére összesen talán 1x fagyott meg a játék egy betöltésnél, amúgy nem volt vele semmilyen probléma szerencsére, ami tetszett, hogy megfelelően nehezek voltak a pályák, végre volt eszük az őröknek. Ami nem tetszett az a többszöri bázison kószálás (ahol az ujjlenyomatot, retina kódokat kell megszerezni). Továbbá hogy elég rövid volt a játék sajnos. Mikor vége lett azthittem még a felénél járok.

-
arpeen2
senior tag
Elakadtam azon a pályán ahol a bázisunkon?!? vagyok immár kb harmadjára. (Ahol nincs fegyver és restricted area-k vannak) Most éppen ujjlenyomatot kellene szereznem (szkennelnem vhonnan) hogy bejussak újabb helyekre, de 200x körbejártam mindent és nem találok sehol. Aki járt már itt pls segítsen vagy egy oldalt ha tudtok ahol van végigjátszás, az jó lenne.
-
arpeen2
senior tag
És akkor mi van ha vki megveszi a boltban a játékot (persze mindenki ott veszi de azért mégis) és nem megy a gépén mert mondjuk SM2-es VGA-ja van? Gondolom ez nincs ráírva a borítójára. Kifizet 1x k-t és vár a csodára (vagy patchre) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi