- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Maradjunk az ''Arnold2'' -nél!!!! Mármint ha az utolsó megjegyzés nekem szólt.
Mondhatnám,hogy csináld jobban,de nem lenne semmi értelme.
Én elfogadom a véleményed,hisz nem mindenkinek tetszhet egy film,csak az a mód ahogy te azt megosztottad velünk az a trehány. Ezzel egy bizonyos szinten magadat is minősítetted. Na jó hagyuk... -
Arnold2
őstag
A félelem és reszketés Las Vegasban Johny Depp és Benicio Del Torro filmje. Ez a film kitöltene még egy ilyen topicot mert szerintem egy oltárian nagy baromság, de tényleg. Van benne 2 poén amin röhögtem,azt annyi.Meg alapból elitélem a narkot minden formájában. Ellenben a 2filmben is a narkó a föszereplő,de itt láthatjuk a következményeket. A rekviem egy álomért egy nagyon igényes és mondjuk sokkoló film. Ajánlani tudom mindenkinek.
A harmadik film is narkos film méghozzá magyar címén Betépve. Nekem a filmből Johny Depp alakítása tetszett egyedül. De egyszer érdemes megnézni.
A bálnalovasról csak pozitív kritikákat hallottam, ugyanis még nem láttam így nem nyilatkoznék róla. Az ég és földről csak annyit tudok hogy van. Többet nem halottam róla!
Bocs a hatalmas OFFért de legalább ne mondj kritikát olyan filmről amit még nem is láttál.
Ha ''vissza akarsz vágni'' neki, mert úgy érzem ezzel a hsz-szel kb ez volt a célod akkor megalapozott kritikával gyere elő nem ilyen levegőbehadonássással.
Shaft72 #97 HSZ-hoz: azzal az energiával ami alatt be volt kapcsolva a géped míg ezt a feltünően szinvonalas HSZt írtad 2percet lehetett volna működtetni egy hasonló gépet amit szerinted venni kellett volna. Neked nincs szükséded erre a filmre,nekünk meg nincs szükségünk az ilyen modalitású hozzászóláshoz. Több embernek nem tetszett ez a film ebben a topicban,de mégsem ragadtatta el magát ennyire... -
Arnold2
őstag
Mondjon akárki akármit,szerintem nézd meg magad és utána döntsd el hogy milyen.
Az én felfogásom a véleményről az hogy olyan mint a seglyuk.... Gondolom ismeritek.
Szerintem nézd meg és eldöntőd kinek van igaza. Hacsak nem is a story miatt akkor legalább a lenyügőző hang és képefektek miatt.
Na és akkor ha hasonlít a tripod a straiderre?!?! Akkor mivan? Már egyből szar a film?? Nem értem,hogy mindenben hibát kell keresni. Én a haverommal néztem meg és mindketten kiszurtuk a hibákat amit említetetek,de mi az egszet láttuk és tetszett!
Ha valaki a hibákra figyel és nem a filmre akkor az be van oltava filmnézés ellen és még a kákán is csomót keres. Az nem élvezi a filmet...
Jó az is igaz,hogy egy rakás embert lenyomtak,de véletlenül Tom Cruise családja életben maradt. Az az utolsó 5 perc tényleg szirup volt,de annak ellenére szerintem jó film votl.
Végre az a nem tipikus amerikai hősfilm volt,mint ahogy azt már előttem megfogalmazódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Megújult a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- GEFORCE GTX 1070 (GAMING X)
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Graphite - Friss 100 % Akkuval + Töltőfejjel - Szép állapotban!
- Dell Precision 5560 (XPS 9510): i7 11850H/32GB/512GB/T1200/UHD+ 3840x2400/Touch/500nit/100% Adobe
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- Acer Aspire Nitro VN-7-791G
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest