- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgerry
csendes tag
Kérdeznék!
Aki végig vitte a SF 2 SW-t....
én is végigvittem, de van egy pár melléküldetés, maihez nem értek....
Már az elején, amikor meg kell keresni az ikreket...csak a kis csajt találtam meg...rolf-t, vagy ki a tökömet, azt nem....már 100*végigjártam azt a pályát, de sehol nem találok más utat, ahol lehetne...
Akkor két küldetéshez is kell Professor Twindle, vagy ki....de sehol nem lelem...az elején még megvolt, de azóta mintha nyoma veszett volna...
Meg egy helyen van valami kallantyú is, vagyis több...és ha húzogatom őket, akkor az állat egyszer ló lesz, egyzser medve stb stb...de az is álítólag a prof-val van összefüggésben.
Meg van az a Black Fangs....Gate of Swords-nél...de az ork, csak habog habog, de semmi értelmeset nem mond.
Na ha ezekben tudtok segíteni, akkor THX...ha nem, akkor kezdem a kiegészítőjét ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest