Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Lord Myn #15886 üzenetére
Én most azon gondolkodtam, hogy ha visszaálnék én is 5.1-ről inkább egy Klipsch R-15PM-be ruháznék be, és:
1. nem kéne külön hangkártya
2. végre kiélném a hi-fi vágyaim
3. kisebb szobába is jó ez
4. nem kell külön erősítő
Nem volna rossz, csak alig kaphatóKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
Lord Myn #15883 üzenetére
Szeretem mikor ilyet kérdeztek: "egyébként elsődlegesen mire akarod használni? Játék/mozi?"
mindenre
Na jó, zene és film.
Titanium HD-t már nem kapni, ha lenne is kb 50e Ft körül lenne.
A G6 meg szerintem fejhallgatóra van nem?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
Lord Myn #15878 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani cimbi, de ezen a Samson MediaOne BT5 hangfalaidon is ua a csatlakozók mint az én Genius 5050 5.1 hangszóróimon.
Ha igazán minőséget szeretnél:
1. nézz át a Házimozi belépő szinten topikba,
2. nézz egy jó szettet: például. és az 5.1 új értelmet fog nyerni!
3. + felejsd el azt a ruhaszárító madzagnak mondott hangszóró kábelt és vegyél normálisat: [link]Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
Én most ilyet néztem ki: Creative Sound Blaster Z De még agyalok rajta mert ha a fejhallgatóm bedugom jóval rövidebb lesz a kábele.
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
Nem mindenesetben jobb a digitális, optikait meg másik topikban sem említik olyan jónak.
Ami neked van jó régi már, majd 10 éves hangkártya
A hangfalakkal nekem nincs bajom, csak kéne egy normális hangkártya lehetőleg 30e Ft alatt!
Asusban csalódtam, inkább CreativeKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
DarthSun #15873 üzenetére
Az a jó ha minden ok.
Én mondjuk nem így voltam az ASUS-al, az U7 kibírt kb 6 évet, de a végén beadta a kulcsot, villogott a speaker fejhallgató válsztó lámpája, állítólag ez az U7 hibája, szériahiba, az MK2 már javított lenne de rosszabb, ezért gondoltam, hogy átállnák Creative valamelyikére, persze normális értékhatáron belül.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
válasz
DarthSun #15868 üzenetére
Házimoziban én is gondolgodtam de a rokonaim nem tolerálnák a hangerőt, amúgy egy ilyesmi jó volna ... csak ugye a hangerő
A Creative Sound Blaster Z jó választás lehet?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
DarthSun #15866 üzenetére
5.1-nél a stereo nem jó, mert kizárja a mélyládát, így elég sokol rádió hangja van.
Hosszabbítóval nem romlik a hangminőség? Amúgy gondoltam én is hosszabbítóra csak akkor valami jobb kéne, Takstar Pro 80 fejhallgatóm van.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
DarthSun #15864 üzenetére
A genius 5050 5.1 hangfalak miatt volna jó az 5.1, csak a belső kártyák bemenetei fejhallgató csatlakoztatása miatt kényelmetlen (ház hátulján van) messzebb van.
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz
DarthSun #15862 üzenetére
Még egyenlőre keresem mi kellene, csak jó előre tudni, hogy melyik kártyához melyik drájver a jó.
Ezt is elteszem mint lehetséges alternatívát.
Igen win 10-hez kell.
De ha ez macerás, melyik hangkártya ajánlottabb hasonló áron?
Az Asusokban sajnos csalódtamKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Olvastam visszább, hogy Creative SB X-Fi Surround Pro 5.1 hangkártyára nem jó a gyári drájver.
Linkelne valaki egy jobbat?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest