- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PrinceHerceg #15593 üzenetére
Az USB csatlakozókábel minőségét én sem hallom meg, tök mindegy szerintem. Az USB eléggé rezisztens gondolom. Bezzeg az alaplapi digit kimenet a híresztelésekkel ellentétben gyengébb egy rendes dedikált optikai/koax/RCA digitkimenetnél, még bypass módban is. Azonnal hallani, okát nem tudtam, de az audiofilek szerint a passzív kimenet módban sem mindegy milyen alkatrészek küldik tovább a 0-1- eket.
Tamás : nem megy együtt a Surround 5.1 Pro programjaival. Le kell pucolni teljesen mindent, registryt is kiglancolni. Vagy új telepítés. Most mellőztem, az Audigy2NX- et és az 5.1 Pro- t sem takarítom ki, kellenek. Itt most pont előny akkor a sima PnP üzemmód, az alapdriver használatba veszi bármelyik gépbe dugom, valamint azt nem érdekli milyen kártyák vannak még az adott gépre telepítve. Állítólag Linux alatt is azonnal megy, meg okostévére, telefonra dugva is. Jön egy új gép nemsokára, arra úgyis tiszta telepítés megy, majd azon kipróbálom a programjait.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest