Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunlipi88
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy soundbart kB 50-60e a keret. Mi lehet a legjobb választás? Jbl sb260at láttam 55ért. Van esetleg jobb alternatíva?
-
hunlipi88
csendes tag
válasz Voice24 #10377 üzenetére
Köszi a megerősítést! Eddig logitech bt 2.0 és 2.1 hangszóróim vannak de a jbl charge jobban szól náluk -nem régen - és minőségi előre lépés volt. Persze a magam szintjén. A tv-re is ezért keresek vmi belépő szintű cuccot amivel pont a beszéd érthetőség / effekt balanszot szeretném megteremteni. Persze jó lenne vmi mű 5.1 rendszert(amivel nem kell tele rakni a nappalit) szerezni. De ahogy látom az jóval drágább lenne...
-
hunlipi88
csendes tag
válasz carbapenem #10386 üzenetére
Köszi! Nézegettem ezeket, gondolom Bose solo5, amit megleltem de yamah-bol mi az amit érdemes keresni? Ysp 1400?! Esetleg sr301/ns-br301 kombó? A ysp elvileg tud vmi fake 5.1et is ami csábító viszont nincs sub. Te mit gondolsz mi lenne jobb vétel?
-
hunlipi88
csendes tag
válasz carbapenem #10440 üzenetére
Köszi az inputot! Postal forwarding-ra melyik cég a legjobb ár/érték arányú? Ez a yas 207 tetszik
. -
hunlipi88
csendes tag
Sziasztok,
Van esetleg vkinek yamaha yas 106/107/207 soundbarja Pest megyében? Vettem egy 207-et de nincs hozzá táv és össze kéne lőnöm őket. Amíg megjön az alis táv addig se maradjak mély hangok nélkül! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest