Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz Chesterfield #7845 üzenetére
Hello!
Én pont a Mini-t nézegettem helyhiány miatt. Az "elég szépet szól" a hangerőre érted? Vagy a hangzásra? A magas, közép és mély jó arányban van, nincs lapos hangzása? Engem a térhangzás nem érdekel, csak tényleg szépen szóljon, mint egy "hifi" (persze nem teljesen azt várom el ennél). Véleményed előre is köszi!
Üdv! -
törölt tag
válasz Chesterfield #7845 üzenetére
Szépen ,jól,hangosan tud szólni. De valóban a térhatás csak parasztvakítás,ahogy fenntebb is írta valaki. Nem csak ennél, a másikaknál is. Ha eredeti DTS hangot ráküldesz, az tud igazán jó lenni, a többi,főleg szinkronos filmek csak szépen szólnak. Vagy megelékszünk ennyivel, vagy veszünk sokhangfalas házimozi rendszert.
-
benvolio
őstag
válasz Chesterfield #8103 üzenetére
Ez érdekes, én pont fordítva gondoltam volna, hogy a yamaha filmekkel jobb lehet, és a polk zenével. Köszi az infót. Én is a mini-n gondolkodok erősen, csak hát most válság van.
-
pauliboy23
senior tag
válasz Chesterfield #11151 üzenetére
TCL TS6110, TCL TS8111, Samsung HW T450, LG SN4.
3.1-et nem igazán kapsz ebben az ársávban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Chesterfield #11215 üzenetére
Az a link nekem is jól jönne.
Egyszer már próbáltam egy ilyen Aliexpress megoldást, szenvedtem vele vagy 1 órát még YT tutorial videót is megnéztem róla aztán dobtam ki a kukába mert sehogy nem jött össze a dolog.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Tommy-1998
tag
válasz Chesterfield #11215 üzenetére
link itt a link a LED szalaghoz
-
Tommy-1998
tag
válasz Chesterfield #11241 üzenetére
Azt nem tudom, nekem nincs netflix, de összességében mindent lekövetett eddig amit elindítottam, sőt amikor bejönek a chromecastos képek akkor is működött szóval működnie kellene, ha nem blokkolja a netflix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest