Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Kroni1 #11217 üzenetére
"Mondjuk a Dolby Vision, vagy a DTS passthrough vagy a VRR utolag nem hiszem h megoldható lenne.."
Még mindig ott tartok, hogy vettem egy Atmos cuccot és egyedül az Xbox konzolomnál tudom kihasználni a támogatott játékoknál. Amiből jelenleg 1db van a gépen és azt is már végigvittem.
Ezt csak azért írom mert a Dolby Vision/Atmos/DTS nem terjedt el a magyar szinkronos filmek körében és pl én nem nézek angolul filmeket.
Tehát hogy egyszerűbben fogalmazzak hiába van neked 10 fícsőr a TV-den ha abból effektíven ki tudsz használni 2-t?
VRR nekem is van a Q80T-be és egyedül az Xbox Series X-be tudom kihasználni máshol nem.
HDR10+-os a TV-m és én pl nem használok HDR-t játékokban egyedül filmeknél amiket hétvégente egyszer nézek. A 120Hz-ről meg ne is beszéljünk hol használjam?
A konzolok tudják igen de milyen grafikai butítás árán? Max a PC ami szóba jöhetne de az meg nincs játékra alkalmas nálam.
Szal a TV-m tudásának a felét sem használom ki Kroni.Kb mint a magyar közlekedés, hiába van mondjuk 500 lovas kocsim ha a Suzukis néni meg a szembe forgalom feltart és nem tudok tőle menni.
LG IPS TV-m volt kettő is, de soha többé IPS, ég és föld a QLED javára.
#11219 Gixxer88:
Ezt a feltöltők is tudják, semmi más mint klikbait.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs