Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clever0
senior tag
Az optikai kábel egyirányú. Hangerő vezérlés csak HDMI-n vagy Bluetooth-on keresztül mehet. Esetleg a beltéri lehet olyan, hogy a saját távjával az optikai jelet is vezérli, de a tévék jellemzően nem ilyenek. Egyébként meg nem kell felkelni, a soundbar-okhoz is adnak távot. Internetes vásárlásnál 14 nap alatt kell döntened: Elállási jog
-
Clever0
senior tag
Azt nem érzed, hogy betöltené-e a szobádat, de a hangszíneket azért hallani. Azt is, hogy mi a különbség a tévé és a soundbar hangja között. Én találtam olyat, ahol a tévének több magas hangja volt, mint a pót kütyünek és egy teremfoci zsivaja teljesen másképp szólt a különböző eszközökön.
-
Mauzes
addikt
Megvolt. Már elég sok mindent próbáltam. Volt akinek úgy javult meg, hogy rádugta a PS4-et a soundbar HDMI in-be, ezután valamiért felismerte a TV-t is. Volt aki mindent kihúzott a soundbar-on kívül, majd egy 5 perces "reset" / áramtalanítás után csak a TV-n próbálta van-e hang (pl. youtube app), volt, ezután már a set top box/egyéb cuccoknak is volt hangja. Volt, akinek a TV-n a hangbeállítások gyári visszaállítása segített.
Próbáltam firmware update-et is, de azt írja a soundbar az USB-re, hogy NODATA, pedig hivatalos Samsung leírás alapján akartam.
Most optikain van, de én a TV távirányítójával akarom a hangerőt állítani, úgyhogy nem tudom, mi lesz...
Basszus az elején úgy örültem, hogy simán összedugva azonnal működik valami (mert sokszor beszopom ezeket a tech cuccokat), aztán meg beszarik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.