Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Atish19 #10896 üzenetére
Nem kell semmiről lemondanod.
Soundbar választás:
Én Samsungot venném.
3.1 (JBL ugye 2.1),plusz igény esetén bővíthető 2 hátsóval szóval lehet belőle 5.1 is,ez az opció nincs a JBL-nél
Alapvető hangzásra hasonló mind2,talán a JBL subja nagyobbat szól,de persze a Samsungé se nevezhető gyengének.
Ha van keret a Q70T-re,az mindkettőnél jobb választás. -
Gino20
őstag
válasz Atish19 #10896 üzenetére
Én személy szerint nem adnék plusz 40-et a Q70T-ért. Szerintem nincs nagy érdemi különbség csak "van benne atmos" de igen gyér képességekkel [link] A T sorozatból a Q800T lenne nagyobb előrelépés, de az jóval drágább. A különbözetből meg lehetne venni akár az swa surroundokat (ha van rá igény) [link] vagy Q70R [link] ami még jó lehetne (ilyen van itt HA-n swa surroundokkal vagy újonnan [link] igaz már ez is drágább.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Csandi
őstag
válasz Atish19 #18771 üzenetére
S800D szimpi, emagnál akciós is 130k az full jó ár. Ez csak 3.8cm magas ha jól látom az nagyon jó, bár az extra mélynyomóra alapból nem tartottam volna igényt, hely miatt, viszont így, hogy adnak hozzá felmerül a kérdés benne, hogy nélküle akkor viszont nincs is elég használható/élvezhető basszusa, vagy jó nélküle is csak vele egy plusz?
-
Csandi
őstag
válasz Atish19 #18776 üzenetére
És ez nem jó? [link]
Nem sok reviewt találni róla, a samsungról olvastam vegyeset, meg egyébként is eléggé samu ellenes vagyok a garis ügyintézéses üzletpolitikájuk miatt szóval nem szívesen adnék nekik pénzt
Vagy aprón van még egy JBL Bat 5.1 eladó elég jó áron, az is jó lehet esetleg, szerinted?[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Atish19 #18778 üzenetére
JBL Bar 500 még alzából 215-ért nagyon szimpi. Mondanám hogy a 800 is szimpi, bele is férne, de 47 négyzetméterrel lehet overkill
Most ahogy így olvasgatok, lehet hogy ez a Bar 500 lesz a befutó. LG-t elengedtem, Samut is, Sonos háza táján meg pár hónapja problémák vannak így azt is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest