Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
freemanone #19737 üzenetére
Samsungnál legtöbbször csak a várakozás marad, lásd HDR+ esete is. Az is csak samu és mindenki Dolby Vision tartalmat készít.
Ettől sem várok semmi mást, a jó hír, hogy itt legalább a hardware támogatja a Dolby szabványokat is, nem úgy mint sokáig az oled árú q(la)led TVik. -
Re-Tech
aktív tag
válasz
Gino20 #18965 üzenetére
Ha büntetlenül lehetne próbálgatni még lehet neki is állna szöszmötölni az általad preferált Klipsch Cinema 600-al, de ha csak a nyers tudást nézzük amit Rtings mért [link] , már a Samu 930C is köröket ver a Klipschre. Ugyanazon az áron Samunál kapsz
- már komplett 5.1 + 4 hangszórós érzékelhető Atmost
- DTS és DD Plus codec támogatást (letöltött tartalmaknál ez elég fontos lehet)
- olcsóbb valódi térhatás (Klischnél meg se néztem mennyi lenne a hátsó) -na jó, ez 2x volt, de ettől még tény -
Re-Tech
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy LG S75Q-t, garanciáztattam majd kaptam egy vadiúj cseredarabot és ehhez kapcsolódóan olyan kérdésem lenne, hogy az összes létező soundbar sistereg vagy csak ez szériahibás?
Ahogy bekapcsolom kiad magából egy halk magas frekis sistergő hangot ami engem nagyon irritál és alacsony hangerőn tartalmat hallgatva elég zavaró. Szokol rádió szint. Ezt is vissza fogom vinni, de mit érdemes venni helyette ami nem sistereg, van mélynyomója 150ig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Windows 10
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest