Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz m4csk4fogo #672 üzenetére
én magnat 400-at vettem a d6100-hez.
optikain kiküldi a tévé a hangot, érkezzen az bárhonnan is.
youtube, médiaplayer, STB, mindigtv -
bl4ze
veterán
válasz m4csk4fogo #675 üzenetére
Ha megnéznéd kicsit feljebb épp most írtam, hogy az AMAZON.DE-ről szállítással kézben megvan ennyiért :
Artikel: EUR 212,38
Verpackung & Versand: EUR 24,38
Gesamtbetrag: EUR 236,76Pár ezressel drágábban lenne egy atom szuper MAGNAT sounddeck-ed.
De Te döntesz.....:. bl4ze .:.
-
Clever0
senior tag
válasz m4csk4fogo #812 üzenetére
HDMI ARC van a tévéden? Anynet engedélyezve mindkét eszközön?
-
Clever0
senior tag
válasz m4csk4fogo #814 üzenetére
Az Anynet-es eszközök között megtalálta a Soundbart? (Bár később a listában nekem sem látszik, de akkor is le kell keresni.)
Ha a HDMI ARC-ot és az Anynet-et akarod használni, akkor inkább ne kösd be az optikait!
Nálam egy tévére kötött műholdvevő zavarta meg a HDMI kapcsolatot, ha az volt előbb bekapcsolva, akkor a hangláda nem váltott át D.IN-ről HDMI ARC-ra, ha később, akkor jó volt. A tévé HDMI ARC kimenetét a hangláda HDMI OUT-jával kell összekötni egy jó minőségű kábellel. Elvileg a HDMI ARC-hoz kell az 1.4, de nekem 1.3-as kábellel is működik.
Nálam optikaival összekötve is ment az együtt ki-bekapcsolás, a hangerő szabályozás nyilván nem.[ Szerkesztve ]
-
Clever0
senior tag
válasz m4csk4fogo #816 üzenetére
A bekapcsolásra külön van egy állítási lehetőség a tv menüjében.
-
Clever0
senior tag
válasz m4csk4fogo #818 üzenetére
Valószínűleg ugyanarról beszélünk. Rendszer > Anynet+ (HDMI-CEC) > Automatikus kikapcsolás
Akkor esetleg a Soundbar-on lehet állítani, hogy bekapcsolódjon. Bár ez a Bluetooth kapcsolatra vonatkozik, hátha másra is hat:
▪Bluetooth Power On function
- -The Soundbar will be powered on automatically when you turn the TV on if you connected the TV and Soundbar with the SoundConnect function.
- -You can toggle this function On/Off by pressing and holding the SOURCE button on the Soundbar remote for more than 5 seconds when the Soundbar is powered off. If set to Off, the product turns off automatically when the TV turns off, but it does not turn on automatically. -
Mauzes
addikt
válasz m4csk4fogo #1012 üzenetére
Próbáltam azt is, nem jött rendbe.
RCTiv: igen, ez optikain elvileg minden eszköznél így van. Nekem nem is ez a gondom, hanem hogy HDMI-n sem jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest