- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Nekem Didifire 7.1-em van és tökéletes.Szokásos Hercules szoftverek hozzá.
A haverom most vett Audigy-t és kapott hozzá egy Hitman 2-t:DD -
Svenike
tag
Helló-helló!
Nos , nekem egy Audigy1 Player-em van. Vmikor idén télen vettem , a depo-n találta és rendeltem meg. ~11e-ért.
Természetesen 5.1es és szép hangja van, nagyon. Igaz zacsis változat volt, mégis volt hozzá még teljes játék is ( Hitman vmelyik része), no meg persze némi program-csomag.
Szerintme tökéletes választás, ha átlag -vagy lelkes amatőr- szintjén óhajtasz használni egy hangkártyát! :)) -
vampire17
addikt
hááát nem tom én nem akarok annyit beleölni azért. hangfalszettet sem szándékozok egyhamar venni. igazábol csak az alaplapra integrált cuccost akarom kicserélni :)
-
KonkiNorbi
csendes tag
Csőváz!
Lehet, hogy nagy ''okosságot'' fogok most írni, de szerintem végy egy Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro-t. Tegnap érkezett meg netről rendeltem.
Jó, jó tudom, tudom ez 65 ruppó, DE ha jobban belegondolsz:
1. Ez egy ördögi kör, ugyanis ha veszel egy jó hangkártyát, venni ''''''kell'''''' hozzá egy normális hangfalrendszert
2. Na de ha már vettem egy hangfalcuccost, akkor nem hagyom ki a jó dekódert sem hozzá (DDTS-100)
3. Ugyanmár, ha már ennyit beleöltem, akkor biztos, hogy nem veszek valami NONAME kártyát, ezért veszek egy minimum High-End cuccosmuccospuccos hangkártyát
4. Summa Summárum, ez csak szubjektív vélemény, de megdolgoztam érte, nem sajnáltam rá azt a zsák zsét, mert előbb utóbb (lsd. 1 .pont) úgyis újítasz.
5. Ezért ez egy ÖRDÖGI KÖR, amiből nem ''''''tudsz'''''' szabadulni úgymond
6. Ez az én véleményem, a döntés és a pénz a Te kezedben van, DE 1 valamit ígérj meg lécccccccci hogy visszaírsz.
KÖKI -
Raymond
titán
-
tkesy
őstag
Egy ilyen Audigy Player OEM [L]http://www.depo.hu/?page_number=6&id=9468&lid=1&csid=16[/L] mennyivel jobb, mint egy SB Live:F
És ezekhez (Audigy) jó driverek vannak már?
( Live-hoz nekem nehezen sikerült normálisat összeszedni, + ha jól emlékszem volt olyan gond is az Audigy-kal, hogy nem nagyon szerette őket a magyar Win... ) -
Safranek
aktív tag
(Sony/Philips Digital Interface) is a standard audio transfer file format. It is usually found on digital audio equipment such as a DAT (Digital Audio Tape) machine or audio processing device.
S/PDIF ki és bemenet, amelynek segítségével össze lehet kötni a gépünket egy külső CD- vagy DVD-meghajtóval.
[Szerkesztve] -
general
addikt
Azt még valaki megmondaná nekem, hogy mi is pontosan az a S/PDIF in,out? ;]
A Realtekhez visszatérve, azt még jó lenne tudni, hogy csak álsurroundot csinál-e a kodek, vagy rendes 5.1, mondjuk Dolby? Utóbbit kötve hiszem, a Soundstorm csinál DolbY Digital 5.1-et, azt tudom, meg hirdetik is nagy betűkkel. Az előző lapomon az volt integrálva, egyébként a hangja nem is rossz ám! A Realtekhez képest legalábbis istenkirály... :DD
Szal tud valaki választ adni nekem? -
vampire17
addikt
Creative SoundBlaster AUDIGY PLAYER
Ár : 9540 Ft +Áfa
2791-számú áru. szerintem ez a player :) -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
Ezek közül semelyik nem Player:)
-
vampire17
addikt
én a pcland-ben(www.pcland.hu) online rendelésnél néztem ki a player jelzésűt. elvileg azt még lehet kapni ott. de nem biztos. lehet csak bennefelejtették :)
-
Lord Speedyu
tag
Nem tudom, hol laksz, de én miskolci vagyok. Van egy árlistám, amin 2 féle Audigy is van, egy Audigy ES bulk: 11.920-ért, és egy Audigy LS dobozos: 17.110-ért. Nem tudom, hogy lehet-e még ezeket máshol is kapni, vagy csak ennek az üzletnek maradt még raktáron egy pár, de azért érdemes körbeérdeklődni. Mert attól, hogy a Creative leállította a gyártását, még maradhatott raktáron belőle bármelyik üzletben!
-
vampire17
addikt
max 11-12k
-
Lord Speedyu
tag
Mennyit akarsz rákölteni?
-
vampire17
addikt
rendesen lehet még kapni ezt a kárgyát? mármint ugy hallottam hogy leállították a gyártást... szal nekem ujonnan kellene és idáig csak egy boltban láttam. vagy még sok helyen lehet kapni?amugy nem értem mért állították le a gyártást
sb live-ot mindenhol lehet kapni.... akkor meg inkább audigy. az audigy 2 meg drága, ha tényleg leállították akkor egy nagy űr van a live meg az audigy 2 között, hiszen a live már elavult a a2 meg még eléggé drága. -
Lord Speedyu
tag
Nekem Audigy 2 ZS-m van, és nagyon meg vagyok elégedve vele!!!! :C
-
vampire17
addikt
ok :) remélem a player amit venni akarok mert az mellett döntöttem :) az nem 2.1 es bár nem valószinű :D
-
vampire17
addikt
igen de a pcland-en ez van a kártya leírásánál:
Dolby Digital 5.1 hangzás: S/PDIF digitális kimenet Dolby Digital és DTS dekóderekhez
USB, Full Duplex, AC-3
EAX, DirectSound, DirectSound3D támogatás
16 -bites technológia
Vonalbemenet, Mikrofonbemenet, RCA vonalkimenet, Fejhallgató kimenet
S/PDIF digitális ki-/bemenet (Optical) -
vampire17
addikt
ok szóval nem éri meg. amugy a link az mp3+ teszthez. http://www.tomshardware.hu/video/04q1/040223/external_sound-02.html itt
külsőnek írják csak nem értem hogy akkor et szereó vagy 5.1 es?? mert nem nagyon derül ki :)
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
vampire17
üzenetére
Az MP3+ nem is külső hangkártya:F Legalábbis én eddig úgy tudtam. Vagy az lehet, hogy az MP3 volt?:U Szerintem csak akkor vegyél külső hangkártyát ha elfogyott a PCI slot-od:) Szinte 0% a CPU terhelése az Auddigy-nek, régebben még összehasonlító tesztet is csináltunk osztálytársammal és elhanyagolható a CPU terhelés még EAX mellett is.
-
vampire17
addikt
nem, a sound blaster audigy mp3+ ra gondoltam. bár érdekes hogy a tom's féle teszten sztereo-kimenetet mondanak erre a külső kártyára máshol viszont 5.1 es nek írják.
-
vampire17
addikt
szerintetek van bármi érdemleges különbség egy külső és egy belső hangkártya között? mármint pl a hangkártya ha külső, zajtalanabb? vagy ez elhanyagolható és külsőt csak laptop-osoknak érdemes venni? illetve ha külső az jobban megterheli a procit az USB miatt?
-
general
addikt
...hm, aki pc-ről, pl Audigyvel akar házimozizni, annak nem is érdemes 100 ezernél többet áldozni komponensekre szerintem, mert amit nyersz a réven (hangminőség), elveszted a vámon (a pc zúgása, rakás kábel,amin átmegy a jel, amíg csak a szgépből kiér!).
A házimozi 500 ezernél kezdődik, az a veri alap (tv nélkül!), ahogy Volkovy barátunk is írta, ott pedig már bűn egy morgó pc-ről nézni a filmet! :D
Na, hogy kérdezzek is, mert azért jöttem, amíg nem tudok én is Audigyt venni, a fos Realtekben (IC7-en) van bármiféle 5.1 dekódolás, ami vagy digi, vagy analóg kimenetre megy? Annyira nem figyeltem a hangosítást a pc-n eddig, hogy fingom sincs. Szal mit tudtok mondani ezzel kapcs?
:U -
Ijk
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
szval akkor 1 oder 2?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
háát a rendszer asszem kb 150k volt
erősítő: yamaha rx-v340rds
front hangfalak: yamaha nsg40mkII
(meg még 3 kisebb hansugárzó) -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Dear Alvin,
a rendes hangfalrendszer nem 80k-nál kezdődik,és nem is 800k-nál.Ne beszélj butaságokat kérlek.
Minden jót,
Volkovy -
Alvin_ti4200
félisten
-
Ijk
nagyúr
Én is lehet, h. beruházok egy audigyire. mégis mennyi különbség van az 1 és 2 között mert árban úgy 10k. Egyébként a gépem egy házimozirendszerrel áll összeköttetésben, most az abit nf7 hangjával, szval remélem jobb hangja van egy audigynek.
-
vampire17
addikt
ok máshol is azt olvastam hogy a player az alap vagyis azon rajta van minden ami az eredetin szal nem hiányzik rola a fireware meg ilyenek... az audigy2 miben tud többet az 1 nél? olyan nem lényeg hogy pl 6.1 es mert hifire van rákötve szal hangrendszerem nincs. inkább a hangmin. meg ilyenek érdekelnének. ja meg gondolom az audigy1 is jobban fog szólni mint a mostani sis 7012 integrált? :)
-
agtomi
tag
Audigy playert vegyél. A 2 az sokkal drágább.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
vampire17
addikt
hali! venni akarok egy új hangkártyát az alaplapra integrált sis 7012 helyett. egy sound blaster audigy-re gondoltam. csak az a gondon hogy ahonnan veszem ott többféle audigy is van. ilyenek:
Creative SoundBlaster AUDIGY MP3+
Creative SoundBlaster Audigy ES
Creative SoundBlaster AUDIGY PLAYER
Creative SoundBlaster Audigy LS (ezt ugy sem veszem meg mert drága de érdekel milyen:) )
na az érdekelne hogy ezek között mi a különbség. mert nem nagyon írják le.
ez érdekelne kérlek segítsetek! kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest