Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• CsendPenge

őstag

válasz Don Vittorio #93 üzenetére

''Rohadtul nincs igazad, nem értem miért háborogsz.''

Légyszíves egy picit finomabban. Én a fórumozói múltamban nem voltam veled semmikor udvariatlan.

''Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy ki ''pesti'' és ki nem. Ennek ahhoz van köze, hogy arc nélkül hőzöngeni könnyű, levelet írni meg - ezek szerint - nehéz. Eljönni meg aztán pláne fárasztó.''

Ez így nagyon is nem igaz. Tudod, Don, hogy jelentős különbség van a szóbeli illetve az írásbeli kommunikáció között. (számomra legalábbis igen pregnáns) Azt meg mertem volna kockáztatni, hogy elmondjam a véleményem -számos tévedésemmel- egy nyilvános vitafórumon. Eddig nem vetődött fel bennem ez a kérdés, eddig csupán egy-egy eseményre reagáltam - itt, a fórumban. Az összképről megalapozott véleményt kialakítani még nem volt módom. Mint írtad, egy ''baráti'' jellegű vitaest lett volna, amelyen esetleg egy-két tévedésem kijavítva a helyszínen tudhattam volna csiszolni, finomítani a véleményemet, mint a fórumban ez oly sokszor meg is történt. Ez egyértelműen kiesik levél esetén. (Esetleg mások inspiráló erővel hathattak volna rám, bár ez már kicsit filozófikus) Személy szerint nagyon is szívesen, akár mint hallgató, akár, mint résztvevő, elmentem volna, mert érdekel ez a téma, idővel szeretném jobban megismerni, átlátni. (megalapozottan, nem csak amolyan felszínesen, ami tényleg csak a hőzöngéshez elég)

• xuldar

addikt

válasz Don Vittorio #93 üzenetére

Spec én is leginkább az aktív topikokat nézegetem, de nem ám az ''aktív topik'' gombra kattintva, hanem a bal oldalon lévőkre, ahonnan viszont k*rva gyorsan eltűnik egy-egy téma. A keresőbe meg nem fogom percenként beírni a ''Büdös matáv'' szót. Úgyhogy neked nincs igazad, de rohadtul.

Aktív témák