- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
annyira nem kell parázni. én is megkaptam azt a levelet, 17 évesen. visszaküldeni elfelejtettem, 1-2 évvel később találtam meg újra, akkor meg már elavultak voltak az adatok, amiket beleírtam... úgyhogy nem is küldtem már vissza nekik.
most 24 éves vagyok, és még mindig semmi hír. remélem, ez már így is marad, és nem én leszek az utolsó, akit még behívnak... :(((
-------------------------------------------------------------
szóval, lehet, hogy eltűntem a nyílvántartásból. jeee :)
kérdeztem egy ismerős apukáját, aki alezredes, hogy mit csináljak. Erre ő : ''örüljél!''
úgyhogy egyelőre örülök.
persze, most diplomázom, és lehet, hogy csak arra várnak, hgoy befejezzem... :)
''angyalbőrben jól érzem magam!'' -
[amne]
senior tag
Semmi nem lesz, ez csak felmérés hogy kit hívnak be, ha mellékeltél iskola látogatásit 1 évig nem is néznek rád, büntetést az a haverom se fizetett aki sorozásra se ment el, őt már bírosággal zsarukkal, katonasággal fenyegették, ha egy ladaniva jött már parázott. Nem kell komolyan venni ennyire. Viszont nem árt elküldeni mostmár a kartont.
-
Frederic
tag
Szarj az egészre!!!! 23 éves vagyok és nekem még besorolásom sincs!!! Egyszerűen elküldtek a sorozásról!!! Egyszer azér mert tanultam és volt ''papírom''. Másodszorra kijött valaki megnézte ugyanezeket a papírokat, majd közölte, hogy menjek el, mert Én már csak akkor leszek katona ha akarom!! :DDD Szóval ma már csak akkor visznek el ha nagyon akarod, vagy nagyon béna vagy. De ha elvisznek sincs gáz, ha van nyelvvizsgád, akkor irány a tolmácsolás! :DD
-
Elrood
őstag
Szerintem büntit kell fizetned, de nem kell bevonulnod mivel nem múltál még el 18:).
Ezt vizsgálatot nekem is megkellett csinálnom, de nálunk csoportosan folyt, tehát az osztály férfi tagjai egyszerre mentek, kaptunk két nap szünetet, hogy minden vizsgálatot megcsináljunk:). Érdekes, nálunk több vizsgálat volt: tüdőszűrés, ortopédia, pszih. vizsgálat, vérvizsgálat. Ez kb 3, vagy 4 éve.
Akinek visszakellett vinnünk a vizsgálatok eredményét (nem postán feladni), az azt mondta, hogy ha nem visszaük vissza büntetést kell fizetni.
A büntetés mértékére nem emlékszem már.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest