Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Nekem az a tapasztalatom, hogy a szarmazasi orszag nem igazan szamit egyebkent a soroknel. A sorfozde a meghatarozo. Vacak belga / cseh / nemet / angol / USA sorokkel Dunat lehet rekeszteni. Abszolut nem garancia a minosegre a szarmazasi orszag, barmennyire is probalja ezt hitetni sok szupermarketes marketing. Sot, utobbi idoben hatarozott taktika lett, hogy magyar uzletek olcso gagyi sort hoznak ezekbol a jo sorokkel asszocialt orszagokbol, es nagy faszasagkent aruljak oket csomagban / "akcioban".
-
looser
addikt
Őszintén szólva nem ismertem őt, csak tavaly tavasszal kezdtem nézni a csatornáját és megkedveltem. Valamiért azt hittem, hogy olyan hülyegyerek-influenszer idősebb kiadásban, de elég nyugis és figyelmes, amit kedvelek benne.
(#23346) Dorian: Vagy már túl sok jót ismersz :-)
-
perempe
veterán
engem az zavar, hogy itthon a Dreher Kozelje ~70 cent, míg a szlovákoknál 45 a cseh. ha itthon kapunk 45 centért sört, akkor az a Magyarország legrosszabb sörei között szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest