Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
idáig rossz söröket ittál. a sör alapvetően jó csak az a baj, hogy ma a piacon rengeteg rossz van. midnenkinek más ízlik hiába ajánlok én neked egy PAULANER HEFE-WEISSBIER DUNKEL-T, vagy egy GRIMBERGEN DUNKEL-T ha neked nem izlik. alapból én például barna söröket szeretm. azon belül is van egy csomó, szűretlen búza barna, lager tipusú barna. nagyon szeretm még az ale-kat, mert azokban kevés a szénsav és nagyon szeretem a fekete sört(Guiness), amiben nincs szénsav és a habját rágni lehet. én azt ajánlom, hogy ki kell próbáéni őket. vagy elmész ide: www.crazycafe.hu ez egy kávézó ahol kb. 100 féle sör van. vagy elmész a www.finnker.hu ba ahol rengeteg sör van vagy 150 féle. és veszel azokból. igazándiból én azt ajánlom, hogy tendálódj egy típus felé, szín felé és az alapján válassz. nagyon sok finom sör van, például sztem a legjobb sör a grimbergen double dunkel, ami ahoz képest hogy 6,5-ös nagyon finom kicsit édeskés. midnenféleképp ajánlom, hogy kóstold meg. remélem segítettem. ha van valami kérdésed írj
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, na az kuva lyó.