- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
Azóta már én is felnéztem a Facebook-on a honlapjukra, és szomorúan hallom, hogy tényleg csak a Duvel, Kasteel Rouge, meg Florisok vannak. Szóval pont azok, amit egyébként bármelyik Sparban megvehet az ember. Oké, ezek szerint valamivel olcsóbb, de akkor is, ezeket nem tudom mire vélni... Akinek fogalma sincs a sörökről az biztos nem fogja felkeresni ezt a delikáteszt a sörök miatt, akinek meg van, annak ne azokat tegyék már elérhetővé, amit bárhol megkap. Jó, ha van Chimay, meg lesz Rochefort, akkor kicsit pozitívabb a dolog...
Na, a gueuze pedig ha minden igaz, egy spontán erjesztésű, "lambic" típusú sör, annak is egy olyan válfaja, ami fiatal és öreg sörök elegyét jelenti. Az oude gueuze ezen belül is az a típus, amit nem édesítenek, tehát ez a hagyományosabb fajta.
Annyira nem vagyok én sem járatos ebben a műfajban, egy-két "sour ale"-t ittam már, gondolom az ízvilága inkább azokhoz húz. És bár nem egy Cantillon, de azért mindenképpen örvendetes, hogy a Tescoban ilyen is fellelhető. Ezen az úton nyugodtan elindulhatnának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest