Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hú ha ennyire dícséritek, gyorsan veszek majd. Tegnap láttam az allee intersparban de nem vettem
bár most bölcsességfog húzáson vagyok túl és még mindig szenvedek vele, a sör ivás most huszadrangú dolog
Megkósoltam múlt héten a fehér nyúl (kisérleti nyúl) pacific squad TDH Quad ipáját. Nagyon ízlett! A horizont quad ipáját simán veri. Megint az a furcsa tapasztalás volt, hogy édeskés íze volt (gondolom akkor ez alap az ilyen ipáknál?) nem lógott ki az alkohol, és tényleg egy igazi ízbomba. Ajánlom, amíg még van
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Diablo IV
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
bár most bölcsességfog húzáson vagyok túl és még mindig szenvedek vele, a sör ivás most huszadrangú dolog