- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Közben megvolt ám a tekerés, Sopronba mégsem jutottam el, lekanyarodtam arra a második útra, az elején aszfaltos is, aztán talán 500 méter után szétágazik több földes útra. Inkább visszafordultam a főútra, irány Fertőrákos. A nálam lévő térképen sajnos nem volt jelölve ez az út rendesen, meg a bringa sem épp ilyen terepre való volt, főleg felmálházva.
Ennek ellenére vonzó a környék, láttam egy őzet a két borjával legelészni, alig pár méterről néztem őket ahogy a szőlőtökék oldalában legelték a sűrű zöld füvet a hegy oldalán tőlem kicsit lejjebb.
Megfelelő bringával, térképpel visszatérek majd ide még.olbaidhun: ez korrekt, de Síkfőkút kicsit messze van Soprontól.
-
Thulcandra
senior tag
-
Thulcandra
senior tag
Segítségre lenne szükségem Sopron környékén elkövetett bringás hupákoláshoz.
Balfról szeretnék átjutni Sopronba, Sopronból pedig Fertőrákosra. Térképet nézve Balfról két lehetséges út van, az egyik a Fürdő sor - Balfi utca, a másiknál pedig Balfot a Fő utcán hagyjuk el, majd eltérünk balra és a Balfi utcán kötünk ki szintén. Melyik utat ajánlanátok bringázáshoz, hol kisebb a forgalom, hol szélesebb az út és jobb a minősége a szélén?
Sopronból gondolom Sopronkőhida felé vergődök át Fertőrákosra, csak arra lennék kíváncsi, hogy a googlemapsen, műholdképen látok egy utat, illetve többet is, amik a Tómalom utcától indulna Sopronkőhida felé, naivan arra gondolok, hogy ezek talán kevésbé forgalmasabbak mint a fő út, csak jó lenne tudni, hogy a minőségük milyen.
Ha valaki tud valamit ezekről az utakról, vagy bármilyen jobb ötlete van (a "ne bringázzá köcsög!" nem opció), az minél előbb adja értésemre mekkora hülyeséget akarok csinálni. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- EA Sports WRC '23
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest