- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanzsi
tag
válasz
Thulcandra #456 üzenetére
Helló
Hát nagy bringás nem vagyok, de mivel a környéken lakom, így néhány javaslatot mondanék neked.
Balfról a Fürdő sori út az szerintem felejtős, mert az a "fő" út, forgalmas és marha veszélyes.
Ott mindenki tolja neki. Nem ritka a kanyarban árokba fordult gép.
Balf Fő úti elhagyását javaslom, az egy nyugisabb út. (Itt a fő utca végén van a Balfi víz forrása, nagyon szép, új kúttal. Látni fogjátok, eltéveszteni nem lehet, érdemes kortyolni belőle) Ha nem az első, hanem második úton térsz le balra, (nagy kerülő ugyan) az egy nem jó minőségű (aszfaltos), de viszonylag forgalommentes erdei út lesz. (Ennek vége a Rákosi út, már Sopronban)Fertőrákosra van kerékpár út! Szerintem jó nézted, a Tómalom utcából indul, Kerteknek megy (kiváló minőségű aszfalt), majd be az erdőbe, innentől épített földút, érinti a Kis Tómalmot, majd a Nagy Tómalmot (strand!!), innen tovább Fertőrákos alatt érkezik meg. A falun át kerekezve mehettek a Fertő tóig is.
Bármi kérdés, írj bátran....
Hanzsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gitáros topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- EA Sports WRC '23
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged