- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Mi nászútra megyünk, szóval alaposan körülnéztem, de ha lesznek már elérhető programok majd legfeljebb szúrok be linket.
Kezdésnek itt van ez. Sok minden benn van.Egynaposra? Hát nem tudom mennyi minden fér abba bele. Ráadásul nem tudhatom, benneteket mi érdekel. Mondnám a hajókirándulást, nem nem tudom víziszonyosak vagytok-e vagy épp tengeri betegek.
Én olyan részletes programismertetőre vágyom, hogy a szüreten, merthogy akkor lesz pont, lesznek-e fellépők, milyen darabot adnak a színházban, milyen film fog menni épp a moziban, lesz-e valamilyen érdekes időszakos kiállítás, stb...Éhen már nem halunk, visszaolvastam pár hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged