Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
paso
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném kérni a segítségeteket az alábbi problémában, már 3 hete küzdök vele amit találtam a Net-en
mindent kipróbáltam, de sikertelenül.Van egy Sony Vaio Tap 11 (SVT1121B2EW) típusú Tablet PC gépem és nem sikerül a gyári billentyűzetét
életre keltenem. Külföldi oldalakon olvastam, hogy más is járt így, de megoldást sehol nem írtak.
Teljesen mindegy hogy Win 8.1 vagy Win 10 van a gépen egyik esetében sem működik, mind a két oprendszert
kipróbáltam.
Jelenleg Windows 10 Home 64bit 1809 van telepítve, minden működik rendesen, kivétel a gyári wireless
billentyűzet. Ha bekapcsolom a billentyűzetet felvillanak a ledek (CapsLock illetve Alacsony feszűltség) vagy
ha úgy kapcsolom be hogy közben lenyomva tartom a Ctrl + Esc akkor villog rendesen a CapsLock LED.
Ha a Windows Eszköz kezelőt nézem billentyűzet nem található az eszközök között, de a beépített Cypress
wireless USB eszköt sen találom.Ha a külföldi oldalakon leírtakat kipróbálom a PAIRING_TOOL esetében a "Fail to get the dongle handle"
üzenetet kapom.Ha a legfrissebb firmware-t 1.89 akarom telepíteni akkor telepítés után a Keyboard Receiver Firmware Update programban az 1. Update gombra
kattintás esetén a "Update Failure!!!" hibát kapom, ha a 2. Pairing gombra kattintok a leírtak szerint akkor a
"Pairing Failure!!!" hibát dobja.Paso
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Formula-1
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest