- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
sebgutkopf #979 üzenetére
Szerintem nem a szenzor mérettel van ott baj...valami képfeldolgozási szinten lehet elbarmolva, mert a fotói nekem kritikán aluli minőségűek...azt hittem persze, hogy nekem magas a mércém, mft-hez szokott szememnek biztos túl alpári egy ilyen "kis" szenzor képe, de most az x10 meg merem kockáztatni 100szor jobb képeket csinál...és ezalatt nem az izónegyvenezres képeket értem, bár 1600-ig tökéletesen elégedett vagyok a kis masina teljesítményével.
Saját tapasztalatom szerint a j1 valami agyondigitalizált-átalakított képet lő ki magából és ez vonatkozik a raw-okra is, pedig Parci tapasztalata alapján a nikon raw átalakítót használtam hozzá, de az eredmény számomra iszonyú lett...
A másik gyenge pont az objektív "kínálat"...itt is hasonló bőség tapasztalható mint nex fronton, azzal a kis különbséggel, hogy ott azért a szenzor és a feldolgozás top-on van.Szerintem is egy elég nagy belső "csapás" a sanyinak az rx100...gondold csak végig, sokan miért is vesznek nex-et...eddig más alternatíva nem létezett, mert a viszonylag jó videóval rendelkező hx9-20-30v képei eléggé trágyák, kezelésük borzalmas...és erre itt egy igazi mindenes.
Azt kell hogy mondjam, megéri az árát, ha lejjebb viszik fél-egy éven belül 150 köré, igazi siker masina válik belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest