-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickjames
tag
Sziasztok!
HBOGO problémával kapcsolatban kérem a segítségeteket, hátha valaki találkozott már ilyennel. Adott egy 65XH95 TV, amin múlt hét elejéig probléma nélkül ment az HBOGO. Azóta gyakran előfordul, hogy megáll a lejátszás, csak "forog" a kék izé a képernyőn (pufferel?), mintha nem lenne kellő sebességű a letöltés. Egy idő után "ront" is a felbontáson, mintha az HBO szerver érzékelné a problémát, és így próbálna meg "úrrá lenni" a letöltési sebesség problémán, de ez sem segít. Próbáltam Wifin és kábelen keresztül is, az eredmény azonos. Laptopon gond nélkül megy a lejátszás. Végeztem gyári visszaállítást, de nem múlt el a hiba. Az igazi "érdekesség" viszont az, hogy ha a laptopon és a TV-n is elindítok egy filmet az HBOGO-n, akkor a TV-n már NEM jelentkezik a "pufferelési" probléma. Egyszerűen nem értem... Van valakinek ötlete? Köszi előre is!
-
nickjames
tag
Sziasztok!
Pár napja nem működik az HBOGO a Sony 65XH95 tévémen, a lejátszás nem indul el, a hibaüzenet : "Lejátszási hiba történt, kérlek próbáld újra! (5.1)". Próbáltam már sok javasolt megoldást, mint a TV és router újraindítása, az alkalmazás törlése és telepítése, cache törlés. Ezután a legjobb esetben is csak EGY műsort hajlandó elindítani, a következő filmnél ismételten ez a hiba fogad. Találkozott valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás? Köszi előre is!
-
nickjames
tag
válasz pinnacle #60107 üzenetére
Bár teljesen más út, de esetleg megoldást hozhat egy Logitech Harmony Remote (univerzális távirányító). A legolcsóbb megoldás talán a Hub, és a telefonod lenne a távirányító. Szinte minden eszközt ismer (olyanokat is, amiről biztosra vettem, hogy nem), de tanítható is. Kombinálhatsz "történéseket" (azaz pl. egy gombnyomásra általad beprogramozottanbekapcsol a lejátszó, a hangfal és a TV, majd mozi képmódra vált) Én szeretem, jó kis cucc.
-
nickjames
tag
válasz pinnacle #60083 üzenetére
Valahol kénytelen vagy analógra konvertálni, mivel a nullák és egyesek nem tudják megmozgatni a hangszórók membránjait. Ha a hangfalaknak jobb a digitál-analóg átalakítója, akkor jobb hangminőséget ad(hat) a digitális "kapcsolat". De elég nagy különbség van RCA és RCA kábelek hangja között is.
-
-
nickjames
tag
válasz pinnacle #59904 üzenetére
Néztem ilyen videókat, de itt más volt a baj. Olyan, mintha "letapadt" volna a kijelző. Nem akarok baromságokat írni, de azután jött elő a jelenség, hogy arrébb raktam a TV-t, és lehet, hogy picit véletlenül benyomódott a panel. Kocogtatás után tényleg egy csapásra elmúlt. Előtte így nézett ki.
Egy téglalap "világított". Aztán nem. Ami a hangját illeti, szerintem egy TV-hez képest jó a hangja, de azért nyilván vannak korlátai.[ Szerkesztve ]
-
nickjames
tag
Meg volt az első pár teszt a 65XH95-tel, nagyon klassz kis TV, csak ajánlani tudom. Bár ma megijesztett. Sötét tartalmaknál a képernyő egy része világosabb volt. De csak egy darabig. Olyan, mintha az egyik dimming zone "elfelejtett volna" kikapcsolni. Borzasztó zavaró volt, már azt hittem, hogy mehetek reklamálni. Aztán finoman megkocogtattam ott a kijelzőt, és láss csodát, elmúlt. Nem igazán értem, mi volt ez, de örülök, hogy megoldódott. Van valakinek ötlete, hogy mi a túró lehetett?
-
nickjames
tag
válasz robi-k #59870 üzenetére
Jó kérdés... Honnan rendelted? Az átvételnél nem igazán van idő kibontani. Ha meg kibontottad, akkor egyértelmű. A távirányító is zárt, nem visszazárhatóan csomagolt műanyagban van, illetve a TV elején és hátulján is vannak "karcolástól védő" műanyag ragacsok. A lába nekem nagyon de nagyon nem tetszett, így vettem hozzá egy [ilyet] . Szép és jó cucc.
-
nickjames
tag
Ma megérkezett a 65XH95. Eddig egy Panasonic plazmát néztem, ez egyértelmű előrelépés. Klassz TV, csak ajánlani tudom. A mostani áron szerintem jobban megéri, mint az XH90.
-
nickjames
tag
válasz pinnacle #59773 üzenetére
"Idén nem lesz 55" méretben, X95J LED-es csúcsmodell? "
Nagyon úgy tűnik, hogy nem, méghozzá azért, mert 55" méretben az OLED árak mellett már nem annyira lenne versenyképes (forrás: Vincent Teoh https://www.youtube.com/watch?v=P_NnpyB-19o)
Előbb-utóbb lesz összehasonlító videó az X90J és az XH95 között, de hogy akkor lehet-e még majd kapni, az jó kérdés.[ Szerkesztve ]
-
-
nickjames
tag
válasz tomboy0013 #59753 üzenetére
Nagy árengedményre szerintem nem érdemes számítani, de meg kell próbálni. Mivel TV-k esetében alapvetően a magánszemélyek a célcsoport, nem tartom valószínűnek, hogy adnak rá 3 év garanciát, de nem kizárt, hogy mégis van rá gyári garancia vállalkozások esetében is. Szerintem hívd fel az egyik Sony szalont, ott gyorsan választ kapsz.
-
nickjames
tag
Jelenleg egy 65" XH95 vásárlását tervezem. Az árgrafikont megnézve látszik, hogy a megjelenése óta sokat esett az ára, de egy ideje "stabil". Erős kérdés bennem, hogy várható-e további árcsökkenés, ha elérhető lesz az utódja (X95J)? Van valakinek tapasztalata az új Sony TV-k megjelenésekor "szokásos" áralakulásról a kifutó modelleknél?
Az elérhető YouTube videók és technikai adatok alapján az X90J is ígéretes darab, de mivel egy hónapon belül szükségem lesz a TV-re, így az még bőven meg fogja haladni a TV-re fordított keretet, nem hinném, hogy a jelenlegi 650 ezer forintos ár nagyot esne a következő 30 napban. Azt mondjuk nem tudom, hányan vásárolnak ennyiért ilyen TV-t, mert drágább, mint az LG OLED CX.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory:Nikke
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest