- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
masik usb-n a vezetek nelkuli billentyuzet adaptere van...
Ha radugom a pendriveot az usb2-re akkor meg behozza az explorert azt ha kiikszelem már szürkén van a menü...
De holnap lesz időm és okoskodom vele.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
blakey
titán
Valószínűleg a jelszintekkel van a gond és emiatt nem tökéletes a felvétel, remélhetőleg nem a tv-vel van valami. Amúgy nem találkoztam ilyennel, eddig minden felvételem jó volt, előre/hátra tekeréssel sem volt gond.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cotagg
tag
Elvileg: amikro megy a Kodi megnyomod az Action Menüt, majd kiválasztod a "Kép"-et és utána kikpacsolod a kontraszt kiemelést. Így kellene működnie. Mondjuk én a Kodit nem használom, mert egy másolt VHS minőségét hozza nálam valamiért, de a többi lejátszó programnál működik a beállítás.
Viszont ha valaki elárulja, hogyan lehet egy kép beállítást használni minden forrásra - ahogy a régi Sony modellekénél erre mindig volt lehetőség - azt én is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest