- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
superg #29568 üzenetére
Pedig ahany ember annyifele izles, latas. Szakmai dolog az, hogy milyen panel van a tv-ben, hany hz-en frissit stb, a hogy allitsuk be a tevenket mar izles kerdese. Szerintem az a durva, hogy itt bizonyos emberek probaljak a sajat beallitasaikat, izlesuket masokra raeroltetni. Egy fotoszerkesztonek nyilvan egy kalibralt monitoron kell dolgoznia. Hogy en otthon hogyan allitom be a tv-met az teljesen szubjektiv. Ha en a pirosat szeretem es csutkara felnyomom a menuben es ugy nezem a visszaterot, mar bocsanat de az csak es kizarolag az en dolgom, viszont nem irom masoknak, hogy nyomjak fel csutkara a pirosat, mert az ugy a jo. Ha ti nem latjatok a kulonbseget es nem vagytok kepesek felfogni azt, hogy ahany ember annyifele, az a ti bajotok. Ha zavar amiket irok siman ugord at.
En csak megirom, hogy en hogy hasznalom es majd eldonti a user, hogy neki az jo-e. Nem irom, hogy az a jo. Nekem is irtak mar tobben, hogy a motionflow-t mire kell allitani, mert az ugy jo. Kiprobaltam, nekem nem jo, csak ha ki van kapcsolva. De ezen nincs mit tovabb ragozni, ha eddig nem ertetted meg ezutan sem fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest