- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabii
tag
válasz
Kabel15 #1760 üzenetére
Szia
most végre itthon vagyok, és nézem. IPTV, sd adás, és dobtam egy hátast, olyan szép. Igaz, eddig csak a bátyám tv-jét láttam, az egy 750/751? asszem, annak nem volt ennyire éles a képe érzésre sd adásoknál.
Én a fekete hiányosságait nem igazán látom, ellenben próbáltam 1080 as gyűrűk urát, és hát Gandalf minden haja szála látszik...
A 3d érdekes. Az aktív engem nagyon zavart, mert vibrált, és ezt nehezen viseltem, ez itt nincs. Pár méteres távolságról, már egyáltalán nem látszik a passzív 3d váltott sora, ellenben nagyon szépen előre hozza a képet, jeleneteket. Szóval az nagyon tetszik, bár nem hiszem, hogy mindent így fogok nézni. /szemüveges vagyok, a szemüvegemre is kényelmesen felvehető a 3d-s szemü/
Ha van esetleg valami kérdés próbálok válaszolni
Üdv Cabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged