Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz BB9360 #28029 üzenetére
Pontosan. Kapcsolgatja az állatja. A diszk pedig leálláskor kattan egyet. Erre többször felébredek éjszaka.
(#28031) BB9360
Egy ilyet: BT10 Bluetooth Wireless Keyboard with Numeric Keypad / Mouse Switch Touchpad vagy egy ilyet: Wireless Bluetooth Touchpad Handheld Backlit Keyboard.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33359 üzenetére
Frissítettél a tv-n firmware-t? Frissítés után volt gyári visszaállítás? Ha nem akkor ideje megejteni. Nálam működik a cast, legalábbis tegnap ráküldtem egy youtube videót.
(#33360) s7evcsenko
A BMW mint márka akkor lenne felsőkategóra ha minimum 5-ös BMW-t gyártana, de ugye nem, így van a közép kategóriában is terméke, nem mindig az ár vagy a márkanév határozza meg a kategóriát. az iPhone pl. felsőkategória, de csak azért mert 1-2 féle telefont dob piacra míg a Samsung megpróbálja lefedni az összes kategóriát. Ha már autó és felsőkategória akkor Rolls Royce ami mint márkanév is az.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33394 üzenetére
5.1-ről 6.0-r érdemes egy gyári visszaállítást eszközölni, mert akkor nagyobb az esély a hibátlan működésre, én a korábbi 6.0.1-ről való frissítés után is nyomtam egyet, eddig nincs semmi gond.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33398 üzenetére
Szerdán frissítettem és gyári visszaállítás után elfrlejtettem kikapcsolni az automatikus frissítést, kikapcsolt állapotban sűrűn pörgette a HDD-t, kikapcsoltam az Auto frissítést és megszűnt.
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33400 üzenetére
Igen, rögzítésre van egy 2,5"-os HDD és kikapcsolt állapotban nem pörög fel.
-
superg
senior tag
-
DoItYourself
addikt
válasz BB9360 #33466 üzenetére
Itt azt írják az Rpi(3) tudja a 3D-t.
A tévére telepített Kodi 16.1 csak az sbs vagy ou felezett anyagokat viszi 5-ös Android alatt, de a 3D módot csak a telefonos Sideview app-al lehet bekapcsolni. Ha már frissítetted a tévét 6-os Androidra, ez se megy - állítólag. Esetleg kipróbálhatnád.
Most olvastam, hogy a W80C széria hiába aktív 3D, csak felezett felbontásban jeleníti meg a képet, szóval nem biztos, hogy jobb képet fogsz kapni a 3D isoból.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33516 üzenetére
Lehet, hogy a Kodi helyett inkább SPMC-t kéne nézned.
(#33514) Kerni62
Erősen kifutott modell ha a C-re gondolsz.[ Szerkesztve ]
-
-
hunaqua
addikt
válasz BB9360 #38892 üzenetére
Kérd vissza a pénzt! Nem kell csere darab,majd Te veszel másikat. Mennyiért vetted?
...kapnál helyette egy másik használt,javított sz@rt.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest