- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Csak arra vonatkozik a kérdés, hogy muszáj-e felrakni a vga kari gyártói oldaláról letölteni a Gigabyte Control Centert, ami egy tucat programot tartalmaz, vagy hogy az alaplap oldaláról az 550 MB-os, vagy az újabb kiadású 50(!) MB-os chipset drivert kell-e felrakni, és ha van vga kari, akkor is telepíteni kell-e az APU drivert?
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Kicsit tele spam-elek néhány topicot a válasz megtalálása reményében!
Hozzám került a múlt hónapban egy Gigabyte X370-es alaplap - R5 2400G kombó, ami mellé került jó áron egy OEM Gigabyte 1660OC 6GB kari, és nem igazán érzem a kraftot...
Mivel még alig van fent pár program, csinálnék egy szűz win10 telepítést, csak nem igazán tudom, milyen programokat kell feltelepíteni ezekhez az alkatrészekhez, van-e amit tartalmaz egy win10 telepítő. Pl. mivel nem dobozos a VGA, nem tudom milyen progival kell állítgatni a hűtő venti profilokat, stb.
Bocs a láma kérdésért, de kb. 15 éve nem volt asztali gépem, mióta Androidos telóm van, azon intéztem mindent, a PC meg a sarokban porosodott évekig...
Előre is köszi. -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Megörököltem kollégám AM4-es gépét, (Gigabyte AX370 Gaming 3, Ryzen 5 2400G, Kingston 2x4GB DDR4 3000MHz), és érdeklődnék, hogy érhet-e valami hátrány tuning, vagy stabilitás terén, ha egyelőre a mostanival megegyező memóriából teszek mégegy ugyanolyan kit-et, tehát 4 modullal használnám?
Persze a hosszútávú terv 2x16GB vagy 4x8GB lesz, de ezt most gombokért megkapnám.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpársportok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest