Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap este BIOS-t frissítettem a B450-es ASRock lapomon, megnézve a hivatalos oldalát derült ki, hogy a márciusi példány óta kijött 2 változat is. Ami érdekes, hogy megjött az AM4 AGESA Combo V2 PI 1.2.0.7.
Gondoltam, beírom, hátha másnak is eszébe jut meglesni, mi a helyzet. Ahhoz képest, hogy 2018-ban vettem, elég jó, hogy még mindig jönnek a frissített BIOS-ok.
Negatívum, hogy frissítés után (szokás szerint) nem tudta betölteni a korábban elmentett beállításaimat; 10 db-ot tud tárolni elméletileg, a nevük ott is maradt, de a LOAD-ra kattintva egyiket se képes betölteni, szóval ilyen alapon akár üresre is formázhatta volna a helyüket.
-
-
Nekem most HyperX Savage van 2400-on (CL12), ami a jelenlegi alaplapom támogatottsági listájában nem szerepel, de jól megy mégis vele.
Ha váltanék valamikor AM4-re, ez a két lap jöhet szóba nálam:
1. GIGABYTE AB350M-GAMING 3
és
2. ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4Viszont az kizárt, hogy 35k fölött adjak ki egy lapért. X370-eket meg se néztem nagyon.

Szerintem egyelőre maradok 1151-en, aztán talán év vége felé ugrok át, ha megengedhetem magamnak. Addigra lesz 1600X is.
-
Köszi a topikot, hasznos lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest