Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Press Lennox
tag
Úgy látom, nem lesz ilyen egyszerű ez a csere nekem. Most egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 van a gépemben és a rendszerem instabilitását ennek tudom be (mivel majdnem minden mást cseréltem már a gépben). Kérdés, hogy mire váltsak, egy barátom azt mondja, hogy ne vegyek DD3-as lapot, mert nem éri meg (nem gyorsabb). Valóban egy újabb kiadás a ram csere, de visszaolvasva az derült ki, hogy azért többetek szerint megéri váltani. És amiatt is zavarban vagyok, hogy milyen chipset alapút válasszak, pölö én biztos nem fogok 4 videó kártyát venni, de azt mondták nekem, hogy a drágább lapok jobb minőségűek. Ez az Overdrive egyébként jópofán néz ki, de nem biosban kell tuningolni? Vagy ez a szoftver átállítja helyettem?
Az kérdés, miszerint mennyit költenék rá, másodlagos szempont. Olyan lapot és ramot szeretnék (persze normál anyagi kerek között), ami stabil és viszonylag hosszú távú megoldással kecsegtet. Szóval, bármilyen javaslatot szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Revolut
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Óra topik
- További aktív témák...
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest