- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovi_Laci
csendes tag
hát nem tom elgondolkodtattatok
mondjuk elvileg hoznak nekem 1 gigabytot de lehet mondom nekik hogy inkább akkor legyen abit. ti akik használjátok csak jobban tudjátok. mondjuk olvastam itt a fórumon is hogy volt olyan aki megvette az Abit NF-M2 et és rossz volt neki és visszavitte és az is rossz volt. -
Kovi_Laci
csendes tag
szia annyiért vannak más lapok is, csak nekem 25000 ftom van összesen és annyiból nemmtudok am2es lapot venni meg vga karit így egyenlőre marad az int vga-s lap és ha majd lesz dellám akkor veszek bele vga-t. mondjuk amikor a boltban kérdezgettem az eladót a boltban a lapokról azt mondta hogy abitot ne nagyon vegyek. Mert sok volt a hibás közötte...
-
Kovi_Laci
csendes tag
nekem olyan lap kellene ami stabil, én nem nagyon fogok tuningolgatni, meg most csak olyanra van pénzem amibe van integrált vga. azaz olyan 25000ig. Néztem 1 asust de azt amikor kibontottam a dobozábol össze vissza álltak a kondik benne, meg 1 juper is el volt hajolva szóval erről letettem. Gigabyte-ot néztem ki asszem m55plus-s3g van valakinek ilyen?
-
Kovi_Laci
csendes tag
Abit KN9 ez az a baj hogy nincs rajta integrált VGA. nekem meg most olyan kell
-
Kovi_Laci
csendes tag
és a giagabyteról mi a vélemény? GA-M55plus-S3G ról
-
Kovi_Laci
csendes tag
sziasztok!
lenne 1 olyan kérdésem hogy milyen alaplapot mondtok egy Amd Athlon 64 3500+ os procihoz meg 1 kingmax ddr2 512es 800MHz cucchoz.
Tuningolni nem nagyon fogom, ha lesz több dellám akkor majd veszek bele vmi videokarit is de most csak ilyenre van pénzem.
köszike a segítséget...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Napelem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest