Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Egy picit félreérthető volt,amit írtam,úgy látszik.A gépemben most csak az alap,proci,ram lesz cserélve.A többi át lesz mentve a régi gépből.Így a VGA is,amiért egy fillért sem adtam.Ha venni kellett volna,biztosan nem ezt teszem bele.És igazatok van.Szinte sosem játszom,ellenben sokat számol a gép dvd tömörítésnél,ezért akarok külön videokarit.Hogy a ram megmaradjon a "fontos" feladatokra. És azért csak 1GB DDR2,mert ez is úgy jött,mint a villámcsapás,nem bekalkulált kiadásként.Ennyi pénzem van...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Már majdnem leadtam a rendelést az új cuccokra,amikor eszembe jutott még1 kérdés.A tápom jelenleg egy FSP 350PNF
El fogja ez bírni ezt a konfigot?
Gigabyte GA-MA69G-SH3
AMD Athlon X2 4600+
KINGSTON 1024Mb DDR2 800Mhz KIT(2x512)
Asus x1050 512MB VGA
160GB SATA2 Sams HDD+80gb Maxtor ATA(mobilrack)
Pio 111L DVD-RW
+szokásos perifériák.
Előre is köszönöm a válaszokat.Ha esetleg nem bírná,mennyivel kellene kissebb CPU?A többihez ragaszkodnék,esetleg használom az integ VGA...
Sürgős lenne,mert holnap 8ig le kell adnom a rendelést.
Köszi!
Dodo
Ps: Bocs, hogy több topicban is feltettem ugyanezt a kérdést,de tényleg sürgős lenne... -
dodopek
addikt
Remélhetőleg az utosó láma kérdésem.Sikerült összedugnom az előlapi csatlakozókat.Tudom,hogy valahol be lehet állítani,hogy ha az elsőbe bedugom a fülest,akkor lője le a hátra bedugott hangszórókat.Egyszer már megtaláltam,de most megint nem tudom hol kell ezt pipálni.Kisegítenétek az infóval?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz
Balinov #5263 üzenetére
meg a lant.De majd akkor úgy intézem, hogy jó legyen.Holnap 6:15kor ledarálom róla az alig 1 napos XP-t,aztán kezdem az elejétől.Más gondom is van.Az alaplapra valahogy rá lehetne szúrni a ház elején lévő mic,és fülhallgató kimenet kábeleit.Nem tudod,hogy milyen sorrendben kell a kábeleket pakolni?Mondjuk szín szerint.Ezek vannak:
fekete(gnd)
piros(l-out)
sárga(r-out)
narancs(mic-bias)
lila(gnd)
fehér(r-in)
kék(l-in)
töld(mic-in)
Jó lenne,ha úgy írnád,hogy én,szegény láma is megértsem.pl a felső csati sor balról,aztán alsó csati sor balról.Így remélem menni fog.Előre is köszi!
Már csak holnp olvasom... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Megvettem az asus m2a-vm lapot.De bajom van vele,mert nem tudok hangkártyát installálni.Ha az automatikus installra katt,szépen végigmegy mindenen(a hangon is),de aztán azt írja ki,hogy nem sikerült a hang drive3rt telepíteni.Nem is tudok semmi hangot lejátszani,kivéve azt a teszthangot,ami az asus keverőpultjában val.A dilis dal,és a döngicsélő méh(vagy mifene) megy.Minden másra azt írja,hogy nincs hangkártya,és nem tudja lejátszani.Próbáltam más ver számú driverrel is,de semmi.Mindíg azt írja ki a telepítésnél,hogy:A Realtek HD Audio eszközmeghajtó telepítése sikertelen.
Tapasztalt már valaki ilyet?Esetleg biosban valamit állítsak át?Balinov van tipped?Ha jól emlékszem,neked ilyened van... -
dodopek
addikt
Sajnos már így is túlléptem a megengedett keretet.Ha magamnak csinálnám a gépet,inkább nem ennék,de így tartanom kell magam a kiadott direktívákhoz.
A Labelflash azért nem oszt-nem szoroz,mert annyira első gép lesz,hogy sosem volt még pc-je a tulajnak.A kivág-beilleszt neki már az informatika csúcsa....Hogyhogy?Asztem,hogy a dual ch mindíg jobb...
-
dodopek
addikt
-
dodopek
addikt
Tudom,hülye kérdés,de ígérem mára ez az utsó.
Az asus TA-861 (ATX)házba házba bele tudom rakni az asus M2A-VM mATX lapot?Konkrétan atx házban vannak olyan felfogatási pontok,hogy az mATX lapot rá tudjam tenni?
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz
Balinov #5037 üzenetére
Nem ott vásárlok,csak szoktam használni a gépvarázslóját,hogy biztosan klappoljon a konfig.Szétnézek jópár boltban,hogy mi hol olcsóbb,vagy akciós.Ha tisztán gépboltból vásárolnék,az +20e lenne...
Amúgy utánanéztem az M2A-VM nek,és a Vörös toronyban 13800huf.Ugyhogy lehet,hogy az lesz belőle... -
dodopek
addikt
válasz
Balinov #5035 üzenetére
Azért mondtam,hogy első gép,mert nekik ez is bőven elég lesz.Nem azt akarom,hogy vigye a legujjabb játékokat,csak hogy hiba nélkül fusson.Ez így össze van állítva nekik 55e+monitor,bill,egér,hangszóró.Meg kell állnia 100 alatt.Így eléggé meg van kötve a kezem.És ha azt számoljuk,hogy ők mindenképp a tescoban kapható 99990ft-os szettet akarták megvenni,amiben MINDEN (a memoria is) integrált,akkor asszem ez így jobb nem?Alig bírtam lebeszélni őket róla...
max 13e tudsz mondani jobb lapot hozzá? -
dodopek
addikt
Sziasztok!Életképes így ez a konfig?Első gépnek pakolom össze,ezért nem egy erőgép...
A gépbolt gépösszerakója szerint minden ok vele,de azért én megkérdezlek titeket is.
Ilyenek érdekelnek,hogy minden összeillik e,elég e ez a táp hozzá,meg hasonlók.
Asrock AM2NF3
AMD 3200+ AM2
Asus TA882 ház (ez jó az alaplaphoz?)
fsp 350 aktív fps
160GB Hitachi HDD S ata
kingstone 512 ddr2 667mhz
Ati 9250 128mb
NEC AD-7170 SATA 18X DVD író
Előre is köszi a segítséget!
Dodo
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kínai robottaxi indul Európában
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.