Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ikol
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szia. Köszi szépen a választ. Ahogy néztem ilyen abit lapot lehet venni boltba 19900ért sztem ez korrekt ár érte. Remélem nem lesz vele gondom, az az igazság, hogy abitom még nem volt.
Egyszer ezt is ki kell próbálni!
Mit értettél azalatt, hogy nem igazán lehet tuningolni? Azért valamennyit csak lehet
. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés 
Köszönöm a tippet is a procira, de most megint kezdek elcsábulni mert találtam 4600+ X2 BOX - t 28k ért 1év garival. Remélem nem csak elírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés