Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ikol
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szia. Köszi szépen a választ. Ahogy néztem ilyen abit lapot lehet venni boltba 19900ért sztem ez korrekt ár érte. Remélem nem lesz vele gondom, az az igazság, hogy abitom még nem volt.
Egyszer ezt is ki kell próbálni!
Mit értettél azalatt, hogy nem igazán lehet tuningolni? Azért valamennyit csak lehet
. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés 
Köszönöm a tippet is a procira, de most megint kezdek elcsábulni mert találtam 4600+ X2 BOX - t 28k ért 1év garival. Remélem nem csak elírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, full doboz
- Eladó több DDR3 SO-DIMM (notebook) memória vegyesen
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem szoktam tuningolni + egy ideig nincs is értelme sztem egy 4200+ x2 est tuningolni, de ez az én véleményem. de azért nagy lesz a kísértés