- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
NovaBlue #9390 üzenetére
Igen, jól láttad, csak az pont nem az ényém, hanem Danilla gépe. Ha írsz neki, 100%, hogy szívesen válaszol neked. De egyébként ha jól emlékszem, azok a kapcsolható világítású coolermaster ventik lesznek. Azt hiszem, hogy ott tényleg a csatikkal kell valamit operálni. De mint mondtam, ebben Danilla lesz az illetékes.
-
leviske
veterán
válasz
NovaBlue #9377 üzenetére
Az a gond, hogy itt a topikba több embernek is volt problémája az új giga lapokkal...
És nagyon 3GHz+ eredményeket sem láttam neten Giga lappal, csak ASUS-al és DFi-vel.
[OFF]Am. kicsit visszanézed a topikot, találsz hsz-t (az enyémet), ahol pont egy 9500-ast hajtanak 3.1GHz-en...
[/OFF]
(#9379) band1103 : hogy ne én legyek a rossz, gonosz, elfogult, stb s*ggfej... ezért kérdezd meg pl: TomBoy1986 kolegát, akinek személyes tapasztalata van ezügyben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest