Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Tuning esetén tényleg légy résen az UJ 790G gigával mert a "régi" 780G giga alapon hajtva nagyon stabil és megbizható de tuningolva kész isten verése.
VaniliásRönk: Én mindig alapos fentartással voltam az asrock iránt de bevallom ez nálam inkább csak előitélet mint tapasztalat
. Mennyire lehet megbizni az asrock-ban? Mennyi gari van rá? Olcsóbb mint mások, hol jön ki rajta az olcsó hús-híg lé dolog?nesa: van humorérzékem. Félre értettél, cask ennyi. A humorérzék is olyan dolog mint a verbális komunikáció. Eléggé tájjelegü. Ami nálunk az, az nálatok nem az. Igy én is írhatnám hogy neked nincs humorérzéked de a fentiek megértése miatt nem teszem. Nem tettem a sor végére egy
. Ha ezt hozzá teszed, más lesz tőle? Remélem igen
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming Alaplap
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mennyire lehet megbizni az asrock-ban? Mennyi gari van rá? Olcsóbb mint mások, hol jön ki rajta az olcsó hús-híg lé dolog?
. Ha ezt hozzá teszed, más lesz tőle? Remélem igen