Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Probiker #4206 üzenetére

Nálam kifogástlanul műxik, kopp-kopp...ha ráveszem magam beleteszem az x2-met, és megnézem mit megy tuningban.

Végre kipróbálhattam egy abitot, igaz nv chipes, amit itt nem mindenki szeret, de sztem nagyon jó. Annyi beállítás van benne, csak győzzön az ember állítgatni:) 4200x2 2750mhz, geil ultra 900mhz cl4-en, ennyire vol tegnap időm, asszem most lett elegem egy időre intvga-s lapokból, a kis méreten kívül így már nem látom olyan sok előnyét, használható, de kompromisszumokkal, /hála a redves BIOS íróknak/, vga-t megoldottam egy 4 mb-os PCI-ossal:D

Abit KN9 ''sima'': csak ajánlani tudom, de azért komolyabb teszteknek is alávetem a delikvenst ;]

Gyuri:ha a tegnapi megkeresésed az ati 3-as akciónak szólt, én csak annyit tudok mondani, hogy még egy ilyen matricával se találkoztam :U/ pedig mindent kibontok kötelességből, na meg valamit csak úgy:D/ Úh nagyker szinten lesz a bibi sztem.

szerk: 1ébként ehhez a 690g-s laphoz annyit még hozzátennék, hogy elég korrekt beállítási lehetőségek vannak, de hogy pont az időzítés beállítást hagyták ki, ami x2-nek 1általán nem mind1, hát no comment..

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés