- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Probiker #4206 üzenetére
Nálam kifogástlanul műxik, kopp-kopp...ha ráveszem magam beleteszem az x2-met, és megnézem mit megy tuningban.
Végre kipróbálhattam egy abitot, igaz nv chipes, amit itt nem mindenki szeret, de sztem nagyon jó. Annyi beállítás van benne, csak győzzön az ember állítgatni4200x2 2750mhz, geil ultra 900mhz cl4-en, ennyire vol tegnap időm, asszem most lett elegem egy időre intvga-s lapokból, a kis méreten kívül így már nem látom olyan sok előnyét, használható, de kompromisszumokkal, /hála a redves BIOS íróknak/, vga-t megoldottam egy 4 mb-os PCI-ossal
Abit KN9 ''sima'': csak ajánlani tudom, de azért komolyabb teszteknek is alávetem a delikvenst
Gyuri:ha a tegnapi megkeresésed az ati 3-as akciónak szólt, én csak annyit tudok mondani, hogy még egy ilyen matricával se találkoztam/ pedig mindent kibontok kötelességből, na meg valamit csak úgy
/ Úh nagyker szinten lesz a bibi sztem.
szerk: 1ébként ehhez a 690g-s laphoz annyit még hozzátennék, hogy elég korrekt beállítási lehetőségek vannak, de hogy pont az időzítés beállítást hagyták ki, ami x2-nek 1általán nem mind1, hát no comment..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged