- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
TomBoy1986 #12364 üzenetére
a 780g megjelenése után egy vállalkozó kedvű felhasználó kereste a integrált gpu órajelének végét és 1100mhz körül fulladt ki ln2-vel. annak ellenére, hogy megmelték a gx-ben az órajelet és javítottak valamit az energiagazdálkodáson, kizártnak tartom, hogy bárki folyékony nitrogén kivételével a dka által kínált 1500mhz közelébe érne. pl ezért felesleges.
ha valakinek fx szerű cpu tuningra van szüksége, akkor jó lehet, de itt is az elvi 600MHz-es "FSB" maximum szintúgy badarság, legalábbis gyakorlati haszna nem sok van. persze nem ezektől lesz olyan amilyen, de ezeket is kifizeti az ember amikor megveszi.
és a fox se alap órajeles használathoz készült, hanem a felszereltsége (pl a chipset hűtés) fizikai korlatihoz megfelelőnek, de ennyire ne menjünk bele.amúgy itt egy tömör és átfogó teszt, többek közt a szóban forgó lapokról. látványos, hogy melyiket mire hegyezték ki. nekem fontos az integrált teljesítmény, az elsődleges szempont, ergo az egyik legjobb megoldás mellett döntöttem elvileg... persze vannak hiányosságai, de annyival nem rosszabb amennyivel olcsóbb volt a dka-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged