Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TomBoy1986 veterán Maradjunk abban, hogy szerinted. Én 3.2GHz-et hoztam ki 4db KingMax-szal egy BE-2350-ből, ami ugye 2.1GHz-es...  body007: 
 Majd mindjárt átülök a DS4-hez és megnézem, hogy nálam is van-e gond. De 250-es FSB-t még Phenommal is simán vitte. Sőt, 270-et is néztem vele.Ja igen... és a déli hídnak nehogy adj feszültséget!!! 
- 

Balinov titán ezzel kapcsolatban lenne sajat tapasztalatom. Marmint Am2 proci vs 4x dimm. R690G-s Asus M2A-VM-ben hajtottam 2x 512MB DDR2-800-as A-data-t + 2x 512MB DDR2-800+-os A-data Vitestat. Ment a Dual Chanel, meg szolid ramtuning is belefert (835 korul volt a veguk,sajna a mezitlabas A-data kicsit visszafogta mint orajelben, mind idozitesben a Vitestakat). Ja, es csak egy Manila magos 3200+ Semprongy volt melle ami alapfeszen vitte a 9*272-t. 
- 

Túl nagy tuningról nincs is szó, mivel BE proci és ahogy írtam simán megy 3Ghz-t  A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos  
 A linkelt táblázatban mit jelent a SS/DS? Single Side / Dupla Side? Mert aszem az enyémek SSk 
 De megnézem majd a sorozat számukat is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos
 A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos