Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Maradjunk abban, hogy szerinted. Én 3.2GHz-et hoztam ki 4db KingMax-szal egy BE-2350-ből, ami ugye 2.1GHz-es...

body007:
Majd mindjárt átülök a DS4-hez és megnézem, hogy nálam is van-e gond. De 250-es FSB-t még Phenommal is simán vitte. Sőt, 270-et is néztem vele.Ja igen... és a déli hídnak nehogy adj feszültséget!!!
-
Balinov
titán
ezzel kapcsolatban lenne sajat tapasztalatom. Marmint Am2 proci vs 4x dimm. R690G-s Asus M2A-VM-ben hajtottam 2x 512MB DDR2-800-as A-data-t + 2x 512MB DDR2-800+-os A-data Vitestat. Ment a Dual Chanel, meg szolid ramtuning is belefert (835 korul volt a veguk,sajna a mezitlabas A-data kicsit visszafogta mint orajelben, mind idozitesben a Vitestakat). Ja, es csak egy Manila magos 3200+ Semprongy volt melle ami alapfeszen vitte a 9*272-t.
-
Túl nagy tuningról nincs is szó, mivel BE proci és ahogy írtam simán megy 3Ghz-t
A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos
A linkelt táblázatban mit jelent a SS/DS? Single Side / Dupla Side? Mert aszem az enyémek SSk
De megnézem majd a sorozat számukat is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos