Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• band1103

őstag

válasz nesa #10214 üzenetére

Akkor félre értettelek :R .
    De az is igaz hogy neki a (#10185) szerint 9800pro-ja van. Nem tom nem értek annyira hozzá de ugy saccolom hogy annak még a 9600XT-nél is gyorsabbnak kéne lennie min. 1 hajszállal.

diablo1984: Az igaz hogy "az egyik dx9.0b, a másik meg dx10-es vga" de nem hiszem hogy egy dx10-esre képes vga lassabban menne dx9-es alatt. Ha nem így van akkor sorry. Meg hát ha én ugyanabban a Catalyst-ben ugyanarra állítom be ugyanazokat az opciókat mindkét karinál majd Q4-ben minden állítható opciót legkissebbre állítom, akkor nem hiszem hogy vétettem hibát, de tévedhetek. Sokat mond viszont az a tény hogy mikor tuninggal már 800 helyett 1066-on járattam a memóriát akkor 13-ról 23,2-re emelkedett az fps. Mivel a másik alaplapban pedig egy 2800+ Barton volt a 9600XT mellett és ugy produkállta a 22,8fps-t nem hiszem hogy azért gyorsult volna a 2 magos rendszerben mert a CPU lett gyorsabb. Kell az a GDDR3-as sideport! Anélkül defaulton csak irodába meg HTPC-be jó a 78G-DS3H IGP-je.

Alig tudom kivárni hogy itthon is be tudja a boltos szerezni a 790G-s gigát mert össze akarom hasonlítani.

Új hozzászólás Aktív témák