- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Hali!
Egy aprócska kérdés. Hol lehet kapni az MSI legőjabb KT266A-ra épülő raid-es alaplapját?
A pontos típus most nem jut eszembe, de gondolom tudjátok miről van szó. Lehet kisker és nagyker is.
Előre is köszi mindenkinek.
Batka -
guest
veterán
Alaplap (+proc) vásárlás előtt vagyok, végigolvastam itt sok mindent és sikerült teljesen elbizonytalanodnom :-(
először Abit KT7E-re gondoltam (+900-1000 TB proc), aztán javasolták itt az ECS K7S5A-t, de azzal meg bajok vannak (vannak?).
Szóval amire kellene: főleg digital video vágás ill. régi videok és (audio)kazetták bedigizése és szerkesztése.
Mit ajánlanátok? További kérdés méga DDR RAM, egyáltalán megéri ehhez DDR RAM-os lapot venni?
(Ja igen 100kHUF nettoból ki kellene jönnie vinyóval együtt, ami ugye legalább 30GB kellene hogy legyen...)
üdv
Miklós -
guest
veterán
Hi
Egy asus A7A266 alaplapot néztem ki magamnak de se a lapról, se az ali csipszetről nem találtam leírást. Tud valaki ilyet? Esetleg van valakinek vele kapcsolatban személyes tapasztalata?
den -
guest
veterán
válasz
muhratelhamri #10 üzenetére
Haverok itt koslatnak, hogy nekik is kell VIA KT266A alaplap! Egy csomót telefonáltam! Asszem Soltek-et fognak kapni! :)
-
guest
veterán
Nekem egy KG7-em van egy 1400TB-vel és optimálisan meg vagyok vele elégedve :)) Ultrabrutálbaresz cucc :)Jut eszembe nem kell valakinek az 1400es athlonom?:D
-
guest
veterán
Én azért tennék egy próbát az elit lappal is /elvégre van rajta gar is/,csak nem sikerült sehol találnom. Tud valaki valami értelmes cimet ,vagy elérhetőséget?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged