Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
addikt
sziasztok
még a játék első mapján tartok, year 1 gamepass már megvan és most ugye a year 2-3 le van árazva, érdemes megvenni ezeket a passokat úgy, hogy még az elején tartok vagy ráér később?
-
Phobion
addikt
Azt olvastam, hog az Amur a legnehezebb map, ezért minél előbb letudnám.
Mikor érdemes és/vagy lehet elkezdeni azt a mapot?
-
Phobion
addikt
Igazából az a bajom, hogy ha nem veszem meg a Tatra DLC-t, akkor el se tudom képzelni, hogy már az első Michigan mappon, hogyan lehet közelekedni a sártengerben és mivel folyamatosan a Tatra-t használom ezért egy kicsit kezd unalmas lenni, szeretnék más gépszörnyekkel is szállítani, menteni, de nagyon lassan jön az XP a fejlődéshez. :/
Na mindegy ez van, türelemmel kell lenni. -
Phobion
addikt
Köszi a válaszokat, érdekes!
Egyelőre még Michigan-nél járok, elég sok a repetitív küldetés. :/ -
Phobion
addikt
Sziasztok
Úgy látom, hogy PS Store-ban most leárazás van a 1-year és társai verzióra. PS5-ön milyen a performance? 60 fps van? PC-n próbáltam, nagyon tetszett, de az öreg vas már nem bírja.
Érdemes amúgy inkább a 2 vagy 3 year editiont megvenni vagy elég a 1-year verzióval kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"