Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
jah a sinek....
nincs jelentosege vonat szempontbol.....ez csak egy mellekszal.A ronkos feladat(sequia ha jol irom) tarozik meg a vonathoz es utana a hídon megy at a masik iranyba ha kesz minden feladat. (neked nincs mas dolgod mar vele csak akkor behuzni)Amugy azt is megjartam,h odeerve a vonathoz ,h huzzam az ugrott1et(mint minden ha melle ersz ) es a sinek mellett landolt.Gondoltam a feladat resze es visszarakom.....alap gepekkel nem ment,mods nem ment es reseteltem.Ekkor jottem ra,h alapban a sinen all es csak huzni kell es odaerve a megugras es sin melle eses csak bug vagy cumi volt.(es rossz dontes es par ora cumi mig belatod rajossz,hh valami nem ok)

-
Tegla80
addikt
No para,ha megpakolod a ronkokkel a kocsikat akkor a vegen siman csak demo jon amiben elrobog a vonat. En is hasonloan jartam ,de kevesbe siklott ki es tovabbment a jatek.(En akkora lendulettel huztam be,h orral beleallt a tobbibe a vege felemelkedett es foldreerve a sinek kozott allt az egesz vonat es izgulatm,h mi lesz.Reset mar nem volt,de gond sem mert a demo lefutott es elment a vonat.
Szval jatszd tovabb nyugodtan es nem lesz gond.
(van kepem rola,de most nemvok ps elott igy azt max kesobb mellekelek)
Sot igy konnyebben atjarsz mert kulonben ott all keresztbe elotted az atjaron amit hasznalni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- PlayStation 4
- Horgász topik
- Otthoni időjárás-állomás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(van kepem rola,de most nemvok ps elott igy azt max kesobb mellekelek)