Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Régóta listán van ez a játék pedig alapból a kocsis játékok nem érdekelnek, de én soulsokon nevelkedtem, és ez annak ellenére hogy járművek vannak benne, elég rohadéknak tűnik és ezért megtetszett. De elhihetitek én próbáltam ellenálni, kerestem okokat hogy miért ne játszak ezzel. Egészen máig.
Nagyon megjött a kedvem hozzá és be is akciózták szóval mit lehet tenni megvettem.Lenne is egy kezdő kérdésem.A kezdő kocsit hogy viszem be a garázsba? Ugyanis lecseréltem a nagyobb teherautóra és az így ottmaradt a dombon.Most nem jövök rá hogy szerezhetném azt vissza úgy hogy most meg ne a teherautót kelljen otthagyni megint.
Szerk, rájöttem. Map és ott.
Ja és a nevem Earl de a sírácok csak sároshódnak hívnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest