Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Régóta listán van ez a játék pedig alapból a kocsis játékok nem érdekelnek, de én soulsokon nevelkedtem, és ez annak ellenére hogy járművek vannak benne, elég rohadéknak tűnik és ezért megtetszett. De elhihetitek én próbáltam ellenálni, kerestem okokat hogy miért ne játszak ezzel. Egészen máig.
Nagyon megjött a kedvem hozzá és be is akciózták szóval mit lehet tenni megvettem.Lenne is egy kezdő kérdésem.A kezdő kocsit hogy viszem be a garázsba? Ugyanis lecseréltem a nagyobb teherautóra és az így ottmaradt a dombon.Most nem jövök rá hogy szerezhetném azt vissza úgy hogy most meg ne a teherautót kelljen otthagyni megint.
Szerk, rájöttem. Map és ott.
Ja és a nevem Earl de a sírácok csak sároshódnak hívnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest